• Головна
  • Новини
  • Одеського священика, винуватця смертельного ДТП, помістили у СІЗО...

Одеського священика, винуватця смертельного ДТП, помістили у СІЗО

20.09.2012, 14:19
Одеського священика, винуватця смертельного ДТП, помістили у СІЗО - фото 1
Священика, який 8 вересня на своєму автомобілі «Мереседес» в Одесі збив школяра, арештували та помістили в СІЗО. Про це інформує «Коментарі. Одеса» з посиланням на Одеську єпархію УПЦ (МП).

DTPСвященика, який 8 вересня на своєму автомобілі «Мереседес» в Одесі збив школяра, арештували та помістили в СІЗО. Про це інформує «Коментарі. Одеса» з посиланням на Одеську єпархію УПЦ (МП).

З 18 вересня винуватець ДТП перебуває у слідчому ізоляторі і там очікує початок судового процесу. Окрім того, як повідомив прес-секретар Одеської єпархії УПЦ (МП) Сергій Лебедєв, 12 вересня священика відсторонили від служіння у церкві, а якщо суд визнає його провину, позбавлять сану.

ДТП, у якій загинув учень 6-го класу Денис Воробйов, сталася на пішохідному переході на проспекті Маршала Жукова. Школяр переходив дорогу на зелене світло разом з батьками, але на проїжджій частині він трохи вирвався вперед. У цей момент на дорогу на величезній швидкості вискочив "Мерседес" і збив Дениса. Хлопчика у важкому стані відвезли в лікарню. Через чотири дні школяр помер у лікарні, так і не прийшовши до тями, а його класний керівник, дізнавшись про це, померла від розриву серця.

Теги: #ДТП