• Головна
  • Новини
  • Правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав паломника-хасида...

Правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав паломника-хасида

18.09.2012, 10:25
Правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав паломника-хасида - фото 1
В Умані міліціонери на гарячому спіймали зловмисника, який обікрав громадянина Ізраїлю, що приїхав в Україну святкувати традиційний юдейський новий рік.

крадіжкаВ Умані міліціонери на гарячому спіймали зловмисника, який обікрав громадянина Ізраїлю, що приїхав в Україну святкувати традиційний юдейський новий рік.

Крадія міліціонери помітили в районі паломництва, коли він вантажив валізи до автомобіля. На вимогу працівників міліції пояснити, що він робить в даному районі та чиї це речі, молодик відповідав невпевнено та помітно нервував.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Уманського міськвідділу міліції. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили валізу, 2 мобільні телефони та паспорт громадянина Ізраїлю. Яким чином особисті речі та документи іноземця опинилися у нього, чоловік відповісти не зміг. Зловмисника затримано та доставлено до міліції.

Правоохоронці, як інформує ДЗГ МВСУ, встановили, що молодик уже мав проблеми із Законом. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.