• Головна
  • Новини
  • Всі обвинувачені у справі King's Capital, крім Сандея Аделаджі, перебувають за гратами...

Всі обвинувачені у справі King's Capital, крім Сандея Аделаджі, перебувають за гратами

23.08.2012, 10:34
Всі обвинувачені у справі King's Capital, крім Сандея Аделаджі, перебувають за гратами - фото 1
21 серпня під час допиту затримали трьох обвинувачуваних у справі компанії King's Capital. Серед затриманих Олександр Бандурченко, Олександр Сафонов та Сергій Єресько.

Adel.jpg21 серпня під час допиту затримали трьох обвинувачуваних у справі компанії King's Capital. Серед затриманих Олександр Бандурченко, Олександр Сафонов та Сергій Єресько. При цьому ще один обвинувачуваний, Сандей Аделаджа, залишився на волі, повідомляє інформагентство "Все новости".

Про це стало відомо «Всім Новинам» від поінформованих джерел.

О 9:30 обвинувачені традиційно прийшли в управління МВС в районі станції метро «Дніпро» в Києві. Останнім часом такі допити проходили в середньому раз на тиждень. А сама справа розслідується з 2008-го року. Але сьогодні трьох вирішили затримати.

Днями має відбутися суд, під час якого буде прийнято рішення про обрання запобіжного заходу. Родичі припускають, що їх таки заарештують і відправлять у СІЗО.

Нагадаємо, в 2009 році Олександр Бандурченко вже перебував у СІЗО протягом півроку, після чого його відпустили з підпискою про невиїзд. Ще два фігуранти справи - Голованов і Колесников, у яких, ймовірно, знаходиться більшість коштів вкладників, – продовжують перебувати в СІЗО донині.

Кримінальна справа по компанії King's Capital розслідується з 2008 року - з тих пір, як потерпілим вкладникам перестали виплачувати гроші. Більшість з них – прихожани церкви «Посольство Боже», пастором якої є Сандей Аделаджа.

Таким чином, на даний момент всі обвинувачені у справі King's Capital, крім Сандея Аделаджі, перебувають за гратами.