• Головна
  • Новини
  • Генпрокуратура таки зацікавилася хабарем Влади Прокаєвої...

Генпрокуратура таки зацікавилася хабарем Влади Прокаєвої

02.08.2012, 15:53
Генпрокуратура таки зацікавилася хабарем Влади Прокаєвої - фото 1
Генеральна прокуратура вирішила перевірити заяви Влади Прокаєвої про хабар міністру культури Михайлові Кулиняку.

Влада ПрокаєваГенеральна прокуратура вирішила перевірити заяви Влади Прокаєвої про хабар міністру культури Михайлові Кулиняку. Про це повідомляє ТСН.

Як повідомили в ГПУ, Міністерству внутрішніх справ доручено провести ретельну перевірку публічних заяв Влади Прокаєвої, які поширені в засобах масової інформації.

Нагадаємо, 31 липня колектив національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника вийшов з протестом, вимагаючи змінити штатний розклад і звільнити новопризначених заступників генерального директора. У свою чергу, міністр культури Михайло Кулиняк звільнив Владу Прокаєву, Валерія Панченка, Лілію Стиренко, Світлану Зоріну.

Пізніше Влада Прокаєва заявила, що генеральний директор заповідника Вікторія Ліснича взяла особисто для міністра хабар у розмірі 50 тисяч доларів за її призначення на посаду. У свою чергу, керівник заповідника Ліснича повідомила, що у неї є диктофонний запис, на якому Прокаєва говорить міністру культури Михайлові Кулиняку, що ніякої плати за посаду не було.