• Головна
  • Новини
  • Дівулі із FEMEN агітували за право на аборт із дзвіниці Софії Київської...

Дівулі із FEMEN агітували за право на аборт із дзвіниці Софії Київської

10.04.2012, 15:07
Дівулі із FEMEN агітували за право на аборт із дзвіниці Софії Київської - фото 1
Сьогодні п’ять активісток FEMEN забралися на дзвіницю Софії Київської і під супровід усіх дзвонів розвернули 7-метровий плакат з написом «Стоп».

Активістки FEMENСьогодні п’ять активісток FEMEN забралися на дзвіницю Софії Київської і під супровід усіх дзвонів розвернули 7-метровий плакат з написом «Стоп». У такий спосіб дівчата вирішили виразити своє ставлення до законпроекту № 10170 про заборону штучного переривання вагітності (абортів). Про це інформує Сегодня.

"Тривожний набат сповістив вічне місто про бандитську змову церкви і держави, мета якої накласти казенний контроль на священний жіночий дар дітонародження. Воно знайшло своє вираження у позбавленні жінок права напереривання вагітності", - йдеться в повідомленні прес-служби жіночого руху.

"Таким чином, Верховна Рада Україні, яка складається з вчорашніх бригадних молотобійців і наперсточників буде розпоряджатися долею українськх жінок, законодавчо примусивши їх плодитися і розмножуватися", - зазначили вFEMEN.

Охоронці музею, розрізавши болгаркою ланцюги, що закривають вхід на дзвіницю, впустили міліцію у всередину. Чотири учасниці акції FEMENзатримано правоохоронними органами і зараз перебувають у Шевченківському районному відділенні міліції Києва.