Зник пастор Сандей Аделаджа

30.03.2012, 10:21
Зник пастор Сандей Аделаджа - фото 1
Пастор «Посольства Божого» Сандей Аделаджа, який перебуває на підписці про невиїзд, зник.

Сандей АделаджаПастор «Посольства Божого» Сандей Аделаджа, який перебуває на підписці про невиїзд, зник. Сусіди не бачили його від останнього суду, а у «Посольстві» більше не співають "алилуя". Про це йдеться у сюжеті програми "Гроші" на телеканалі ТСН.

Спочатку кореспонденти завітали до заміської резиденції пастора Сандея.

Сусіди не бачили його вже більше двох місяців. З вікна маєтку виглянув якийсь чоловік, який назвався гостем.

Рік тому журналісти вже заходили у гості до Аделаджі. Тоді охорона залюбки доповідала, чи вдома пастор. Проте цього разу вони взагалі відмовилися відповідати на питання.

Де Аделаджа напевне мали б знати у церкві. У центральній церкві «Посольства Божого» щочетверга о 18:30 проходять масові служіння. Проте, коли журналісти прибули у зазначений час, там було порожньо. Слід зазначити, що до своїх прочан останнім часом пастор чомусь звертається через Інтернет.

Програма показала відео, на якому пастор Сандей, як можна припустити, благословляє організатора фінансової піраміди "Kings Capital".

На відео організатор "Kings Capital" Олександр Бандурченко щось показує пастору. Журналісти припустили, що це могла бути схема фінансової піраміди. За лічені дні після зустрічі у ресторані Аделаджа у власній церкві розпочав грандіозну агітацію за "Kings Capital". До останнього пастор божився, що особисто не агітував закладати квартири.

"Я не буду продавати квартири, це не моє покликання, не треба продавати квартири, але я вам буду давати гроші за вашу квартиру ж. Ви можете довіряти нам, ми нікуди не втечемо, і за це, друзі мої, ви зможете отримати гроші. Але ми не все будемо приймати, тому що квартира повинна бути ваша власна. Я настільки вірю членам моєї церкви, що я сказав без проблем: ми знайдемо 5 тисяч квартир", - заявив Аделаджа вірянам на відео.

Ведучий "Грошей" спробував додзвонитися до Сандея, але почув у слухавці, що абонент не може відповісти на виклик. На думку авторів програми, міліція має з'ясувати, чи не втік Аделаджа від підписки про невиїзд. Нагадаємо, нещодавно Аделаджу звинуватили в доведенні до самогубства п'ятьох людей.