В Одесі злодії обікрали «студентську» церкву

22.03.2012, 12:10
В Одесі злодії обікрали «студентську» церкву - фото 1
Невідомі зловмисники з церкви святої Тетяни УПЦ (МП) в Одесі викрали чашу для пожертвувань.

Обікрали церквуНевідомі зловмисники з церкви святої Тетяни УПЦ (МП) в Одесі викрали чашу для пожертвувань. Про це інформує «Одеса. Коментарі».

Дерев'яна каса для збору коштів знаходилася при вході в храм, на столику зліва. Хто «зазіхнув» на гроші прихожан, в церкві не знають. Кажуть лише, що хтось у натовпі серед білого дня забрав дерев'яну чашу. Скільки в ній було грошей, зараз встановити вже неможливо.

«Я думаю, що якщо під час Посту, то це особливо великий гріх людина взяла на свою душу. Ось, коли він там постане, поріг переступить, напевно, він повинен буде пояснити якось свій вчинок. Я не знаю, кому потрібна ця чаша», - каже одеситка Раїса.

Нагадаємо, храм святої Тетяни на 4-й станції Великого Фонтана, побудований під патронатом президента Одеської національної юридичної академії Сергія Ківалова на пожертви студентів, викладачів і громадян Одеси. Храм мучениці Тетяни був освячений митрополитом Одеським і Ізмаїльським Агафангелом (Савіним) в 2006 році. Головною святинею храму є частка мощей мучениці Тетяни. Подейкують, що Сергій Ківалов присвятив храм своїй дочці Тетяні, а деякі помічають схожість особи великомучениці з розпису над входом з особою Тетяни Ківалової.