• Головна
  • Проекти
  • Тернопільські п'ятидесятники поскаржились у прокуратуру на дії міліції...

Тернопільські п'ятидесятники поскаржились у прокуратуру на дії міліції

12.10.2011, 16:43
Тернопільські п'ятидесятники поскаржились у прокуратуру на дії міліції - фото 1

Обласне об’єднання Церков Християн Віри Євангельської (ЦХВЄУ) звернулося до Прокурора Тернопільської області Івана Мельничука та Упoвнoвaженої у Bерxoвній Paді Укpaїни з прав людини Ніни Карпачової з проханням розібратися у справі жорстокого побиття працівниками міліції м. Тернополя керівника молоді церкви ХВЄ міста Збараж.

exklusiv.gifmilicia.jpgОбласне об’єднання Церков Християн Віри Євангельської (ЦХВЄУ) звернулося до Прокурора Тернопільської області Івана Мельничука та Упoвнoвaженої у Bерxoвній Paді Укpaїни з прав людини Ніни Карпачової з проханням розібратися у справі жорстокого побиття працівниками міліції м. Тернополя керівника молоді Церкви ХВЄ міста Збараж.

Як повідомили РІСУ в прес-службі ЦХВЄУ, інцидент трапився в період 30 серпня - 1 вересня 2011 року. Працівники міліції затримали служителя Церкви та через побої вимaгaли від нього зiзнaння y причетності до вбивства жінки похилого віку у м. Збаражі. Представники всеукраїнського та обласного об'єднання Церков ХВЄ заперечують будь-яку причетність свого представника до вбивства, а також висловлюють занепокоєння діями міліції, яка "встановлює винних" за допомоги насильства над людьми.

За повідомленням прес-служби ЦХВЄУ, зараз триває слідство у цій справі.

Світлина з сайту tsn.ua