• Головна
  • Новини
  • В СБУ підтвердили затримання Сандея Аделаджі, але сам пастор це спростовує (оновлено)...

В СБУ підтвердили затримання Сандея Аделаджі, але сам пастор це спростовує (оновлено)

02.06.2011, 15:55
В СБУ підтвердили затримання Сандея Аделаджі, але сам пастор це спростовує (оновлено) - фото 1
У Головному слідчому Управлінні Служби безпеки України в коментарі газеті "Сегодня" підтвердили, що пастора «Посольства Божого» Сандея Аделаджу було затримано. Але ані адвокат пастора Андрій Федур, ані сам Сандей Аделаджа про це затримання нічого не знають.

Аделаджа.jpgУ Головному слідчому Управлінні Служби безпеки України в коментарі газеті "Сегодня" підтвердили, що пастора «Посольства Божого» Сандея Аделаджу було затримано. Проте сам пастор Сандей цю інформацію спростовує.

Адвокат Аделаджі Андрій Федур вже дзвонив своєму підзахисному: «Ні я як адвокат нічого не знаю про його затримання, ні він сам. Аделаджа здивований - йому теж телефонують і цікавляться, що трапилося», - заявив Федур газеті "Сегодня".

Після появи інформації про затримання пастора "Посольства Божого" видання «Сегодня» зв'язалось з ним телефоном. «Я на волі. Ніякого затримання не було, це все провокація. Я не знаю, коому це вигідно», - стверджує Аделаджа в телефонному інтерв'ю.

У той же час у Головному слідчому управлінні СБУ повідомили, що Сандей Аделаджа дійсно був затриманий, пише "Сегодня". Але в коментарі "Українській правді" прес-секретар київського СБУ Оксана Кошова повідомила, що такої інформації вони не мають.

За словами начальника відділу зв'язків з громадськістю київської міліції Володимира Поліщука, він також дізнався про "затримання" зі ЗМІ.

"Нам поки нічого не відомо, чи було якесь затримання Аделаджі, чи ні. У ЗМІ пишуть, що нібито затримали, але я цього підтвердити не можу. Зараз будемо з'ясовувати", - сказав Поліщук.

Як повідомили українські ЗМІ, пастора "Посольства Божого" Сандея Аделаджу було затримано 2 червня співробітниками СБУ.