• Головна
  • Новини
  • Господарський суд Києва припинив ліквідацію King's Capital і ввів процедуру розпорядження майном...

Господарський суд Києва припинив ліквідацію King's Capital і ввів процедуру розпорядження майном

03.09.2010, 14:22
Господарський суд Києва припинив ліквідацію King's Capital і ввів процедуру розпорядження майном - фото 1
Аделаджа вважає розслідування МВС його причетності до махінацій фінансової групи King's Capital виконанням політичного замовлення.

Sandey_midl.jpgГосподарський суд Києва припинив процедуру ліквідації фінансової групи King's Capital і ввів процедуру розпорядження майном. Про це йдеться в повідомленні розпорядника майном, інформує Кореспондент.

"Пропоную всім кредиторам, які до нинішнього часу не подали заявки з грошовими вимогами до ліквідатора, звернутися з такими заявками до розпорядника майна у тридцятиденний термін з моменту публікації оголошення, оскільки вимоги конкурсних кредиторів, подані після закінчення строку для їх подання або не подані взагалі, не будуть розглядатися судом і вважаються погашеними", – сказано в повідомленні.

Розпорядником майна призначена Галина Серпутько, яка раніше була ліквідатором компанії.

Як повідомлялося раніше, Міністерство внутрішніх справ планує закінчити розслідування кримінальної справи про махінації Kings Capital до жовтня.

У жовтні 2009 року міліція пред'явила звинувачення пасторові церкви Посольство Боже Сандею Аделаджі в причетності до організації заволодіння King's Capital коштами громадян шахрайським шляхом.

Аделаджа вважає розслідування МВС його причетності до махінацій фінансової групи King's Capital виконанням політичного замовлення.

1 вересня 2009 року Госпсуд Києва визнав банкрутом King's Capital, а Шевченківський районний суд Києва звільнив з-під варти керівника King's Capital Олександра Бандурченка, який підозрюється в організації шахрайства цієї фінансової групи, під підписку про невиїзд.

У 2008 році міліція затримала Бандурченка за підозрою в шахрайстві після звільнення його з-під варти в Києві (раніше він був затриманий за підозрою в інших епізодах шахрайства).

Приводом для першого затримання Бандурченка стали близько 60 заяв громадян про те, що вони вклали гроші у фінансову групу і не можуть їх отримати їх назад.