• Головна
  • Новини
  • Предстоятель УПЦ просить правоохоронців розкрити злочин в Запоріжжі...

Предстоятель УПЦ просить правоохоронців розкрити злочин в Запоріжжі

29.07.2010, 16:09
Предстоятель УПЦ просить правоохоронців розкрити злочин в Запоріжжі - фото 1
Співчуття щодо підриву храму УПЦ в Запоріжжі та загибелі монахині вірним та духовенству Запорізької єпархії УПЦ висловив Митрополит Володимир.

Митрополит_Володимир.jpgСпівчуття щодо підриву храму УПЦ в Запоріжжі та загибелі монахині вірним та духовенству Запорізької єпархії УПЦ висловив Митрополит Володимир. Він також звернувся з проханням до представників правоохоронних органів розкрити цей злочин та унеможливити повторення подібного, за що і просить Господа, щоб «дав їм розуму та сил».

«Церква молиться за упокій душі новопреставленої інокині Людмили, яку Господь прийняв в ті оселі, де немає ані смутку, ані печалю, ані страждань, ані хвороб, а життя вічне і вічна радість. Церква молиться про одужання усіх постраждалих під час вибуху. Церква молиться і за тих, хто став слугою зла і підняв руку на людей, які є образом Божим, і на храм, що є домом Божим», — йдеться у зверненні Митрополита Володимира.

Предстоятель УПЦ, за інформацією прес-служби цієї Церкви, наголосив, що Церква молиться, щоб Господь «врозумив та навернув до покаяння та зречення від служіння злу» зловмисників.

«Не обманюйтесь: Бог зневаженим не буває. Що посіє людина, те й пожне» (Гал. 6, 7). І краще людині отримати зараз покарання за злочин, аніж бути приреченою на вічні муки», — сказано у зверненні.