• Головна
  • Новини
  • Пастор, який стверджував, що зцілює COVID-19 покладанням рук, помер від коронавірусу...

Пастор, який стверджував, що зцілює COVID-19 покладанням рук, помер від коронавірусу

22.05.2020, 11:11
Пастор, який стверджував, що зцілює COVID-19 покладанням рук, помер від коронавірусу - фото 1
Камерунський пастор, який стверджував, що він може вилікувати від коронавірусу, поклавши руки на хворого, сам помер від цієї хвороби.

Камерунський пастор, який стверджував, що він може вилікувати від коронавірусу, поклавши руки на хворого, сам помер від цієї хвороби, повідомляє Благовест-інфо з посиланням на Christian Today.

У 39-річного Франкліна Ндіфора було чимало шанувальників, які називали його «пророком», і коли пастор заявив, що здатний зцілювати від нової інфекції, до його церкви «Міжнародне служіння царств» збиралися безліч хворих.

Однак через тиждень після контактів з інфікованими пастор захворів сам. Хвороба протікала у важкій формі. Незабаром він помер.

Медики довго не могли потрапити в будинок Ндіфора в Дуале, щоб забрати його тіло, - біля дверей стовпилися його духовні чада, які сподівалися, що «пророк» воскресне. Зрештою пастора поховали  біля будинку.

«Це був пастор, який покладав руки на хворих і говорив, що він зцілює від COVID-19, - сказав один з послідовників Ндіфора. - Але якщо, той що стверджував, що здатний вилікувати від коронавірусу, сам помер, - що ж буде з іншими людьми, які хворіють COVID-19? »

Франкліну Ндіфору не була чужа й політика: у 2018 році він балотувався на пост президента Камеруну, посівши сьоме місце за кількістю голосів.

За даними сайту worldometers.info, станом на 21 травня в 26-мільйонному Камеруні було 3733 інфікованих коронавірусом, померли 146 осіб.