• Головна
  • Новини
  • За справою Шеремета провели обшуки у священика в його реабілітаційному центрі...

За справою Шеремета провели обшуки у священика в його реабілітаційному центрі

07.05.2020, 09:05
У Київській області в реабілітаційному центрі для людей, які страждають від наркотичної залежності, провели обшуки за справою про вбивство журналіста Павла Шеремета.

У Київській області в реабілітаційному центрі для людей, які страждають від наркотичної залежності, провели обшуки за справою про вбивство журналіста Павла Шеремета. Про це повідомляє видання «Бабель».

Як повідомив адвокат Костянтин Татарченко, обшуки пройшли у священика отця Амвросія — власника центру. Адвокат у своєму Facebook опублікував фото з місця обшуку, де в коментарях вказав причину слідчих дій (справа Шеремета).

Пізніше він видалив пост і опублікував відео з місця обшуку. Виданню Цензор.НЕТ він розповів, що на місце прибув спецзагін, який «жорстко зайшов».

«Обшук проводився в домі отця Амвросія і на території реабілітаційного центру. Мені подзвонили рано-вранці, попросили приїхати. Як я зрозумів, разом зі слідчими й оперативниками прибули бійці спецзагону, заходили жорстко, укладаючи всіх обличчям у підлогу. Шукали флешки, зброю, боєприпаси, вибухові речовини [...]. Підстави для проведення обшуку у визначенні суду відсутні», — сказав адвокат і додав, що не знає, чому обшук проводили саме у священика.

У поліції області «Бабелю» заявили, що у них немає інформації про обшуки. У поліції Києва ситуацію не прокоментували.