• Головна
  • Новини
  • Колишній клірик Київської єпархії УПЦ МП прийшов на проповідь в протигазі...

Колишній клірик Київської єпархії УПЦ МП прийшов на проповідь в протигазі

24.03.2020, 12:00
Колишній клірик Київської єпархії УПЦ МП прийшов на проповідь в протигазі - фото 1
На тлі поширення у Росії коронавірусу колишній клірик Київської єпархії УПЦ МП, а нині протоєрей РПЦ Андрій Ткачов прийшов на проповідь у протигазі.

На тлі поширення у Росії коронавірусу колишній клірик Київської єпархії УПЦ МП, а нині протоєрей РПЦ Андрій Ткачов прийшов на проповідь у протигазі. Про це повідомляє НВ.

Таким чином він вирішив висміяти необгрунтовану, за його словами, паніку, спричинену світовою пандемією Covid-19.

Як заявив Ткачов, жодної реальної небезпеки коронавірус нібито не становить, а всі ЗМІ, які поширюють про нього інформацію, є «нечистю».

«Вимкніть телевізор і ніякого коронавірусу не буде», — заявив священник.

Нагадаємо, протоєрей Андрій Ткачов раніше душпастирював в Україні і був керівником Місіонерського відділу Київської єпархії УПЦ МП. У 2014 році він втік до Росії і звідти став поливати брудом Революцію Гідності, українське військо, тодішніх керівників держави та загалом усю Україну.

"Во-первых, Украина — никакая не братская, я вам об этом прямо и честно говорю. На Украине живут наши братья, но сама Украина со всей своей свинской идеологией, со своим бесовским менталитетом, бытовым сатанизмом никакая не братская. Все двадцать лет после раздела Союза она была не братская, а враждебная к России страна», - казав священик-утікач.