• Головна
  • Новини
  • Влада Києва просить глав Церков припинити богослужіння у храмах столиці до 31 березня...

Влада Києва просить глав Церков припинити богослужіння у храмах столиці до 31 березня

12.03.2020, 10:27

У Києві з 12 березня запроваджують обмежувальні заходи з метою попередження розповсюдження коронавірусу. Опублікований протокол засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про додаткові заходи запобігання поширенню нової коронавірусної інфекції (COVID-19)».

У Києві з 12 березня запроваджують  обмежувальні заходи з метою попередження розповсюдження коронавірусу.  Опублікований протокол засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про додаткові заходи запобігання поширенню нової коронавірусної інфекції (COVID-19)».

«Профільні департаменти  КМДА направлять звернення до голів релігійних установ, до керівників театрів, кінотеатрів, музеїв, торговельних мереж, торговельно-розважальних закладів щодо виконання вимог Протоколу. Мова йде, в першу чергу, про припинення проведення масових заходів, а також про недопущення працівників з ознаками інфекційного захворювання; проведення обробки антисептичними засобами; встановлення вхідного санітарного контролю; посилення дезінфекційного режиму», - йдеться у Протоколі.

У храмах ці обмеження хочуть застосовувати до 31 березня.