• Головна
  • Новини
  • У Києві вручено нагороди за моральне, духовне та етичне лідерство «Світло Справедливості»...

У Києві вручено нагороди за моральне, духовне та етичне лідерство «Світло Справедливості»

14.12.2019, 12:22
У Києві 13 грудня відбулася церемонія вручення нагороди за моральне, духовне та етичне лідерство Світло Справедливості, організатором якої є Інститут лідерства та управління УКУ.

У Києві 13 грудня відбулася церемонія вручення нагороди за моральне, духовне та етичне лідерство Світло Справедливості, організатором якої є Інститут лідерства та управління УКУ. Про це йдеться на сторінці Facebook УКУ.

Нагорода покликана привернути увагу до ціннісного лідерства, до важливості моральних принципів у проводі, до популяризації прикладів такого лідерства в українському суспільстві.

Тема екології, якій присвячена цьогорічна нагорода "Світло Справедливості", є особливою. Адже її засновниця Анастасія Шкільник (померла у 2014) донька Михайла Шкільника – видатного юриста, громадського й політичного діяча часів визвольного руху в Україні 1917-1920 років –, частину своєї докторської дисертації присвятила темі забруднення водойм. 

Цьогорічних луреатів обрали серед осіб, що засвідчили моральне лідерство у сферах змін клімату, відновлюваних джерел енергії. 

Ними стали Дмитро Карабчук та Юлія Мельник-Пашковська.
- Дмитро засновник проекту "Лісова варта", створеного для порятунку карпатських лісів від незаконних вирубок. 
- Юлія екологічна активістка, кампейнерка 350.org з відновлюваних джерел енергії у регіоні Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії (СЄКЦА).

Теги: #УКУ