• Головна
  • Новини
  • «Підривають репутацію міста»: християни Одеси просять Труханова заборонити ЛГБТ-марш...

«Підривають репутацію міста»: християни Одеси просять Труханова заборонити ЛГБТ-марш

22.08.2019, 09:16
«Підривають репутацію міста»: християни Одеси просять Труханова заборонити ЛГБТ-марш - фото 1
Низка релігійних організацій Одеси виступила зі зверненням до міського голови Одеси Геннадія Трухановя, попросивши його не допустити проведення в місті ЛГБТ-акції «Прайд-2019», анонсованої на другу половину серпня.

Низка релігійних організацій Одеси виступила зі зверненням до міського голови Одеси Геннадія Труханова, попросивши його не допустити проведення в місті ЛГБТ-акції «Прайд-2019», анонсованої на другу половину серпня. Про це повідомляє Думська.

Автори документа цитують Біблію і 51-ю статтю Конституції України, де йдеться про те, що «шлюб базується на вільній волі чоловіки і жінки», а «сім'я, дитинство, материнство і батьківство охороняються законом».

Підписанти вважають, що проведення в Одесі маршу сексменшин «недоречне» і «підриває репутацію міста». Вони просять мера не допустити «Прайд» «заради збереження миру серед жителів і гостей міста» і обіцяють «молитися за душі цих людей, щоб Господь допоміг їм звільнитися від збочень».

Підпис під зверненням поставив митрополит Одеський і Ізмаїльський УПЦ МП Агафангел. Також там є автографи одеських представників однієї з юдейських громад, Вірменської Апостольської Церкви, Римо-Католицької та Української Греко-Католицької Церков, кількох протестантських організацій.