• Головна
  • Новини
  • Священник УГКЦ зняв нове сатиричне відео про аварійну дорогу на Львівщині...

Священник УГКЦ зняв нове сатиричне відео про аварійну дорогу на Львівщині

08.08.2019, 11:36
Священник УГКЦ зняв нове сатиричне відео про аварійну дорогу на Львівщині - фото 1
Священник УГКЦ Роман Гром зняв нове відео про аварійну дорогу Мшанець – Стрілки у Старосамбірському районі на Львівщині. Цього разу у відео він наголосив на тому, що дорога протяжністю близько 15 км має дуже погане водовідведення і загалом перебуває в аварійному стані

Священник УГКЦ Роман Гром зняв нове відео про аварійну дорогу Мшанець – Стрілки у Старосамбірському районі на Львівщині. Цього разу у відео він наголосив на тому, що дорога протяжністю близько 15 км має дуже погане водовідведення і загалом перебуває в аварійному стані, повідомляє ZAXID.net.

Священик УГКЦ зняв нове сатиричне відео про аварійну дорогу на Львівщині

Нове відео о. Роман Гром опублікував 5 серпня на своїй сторінці в мережі Facebook. У дописі він також повідомив, що дорогу Мшанець – Стрілки давно не ремонтували і лише зрідка підсипають «глиною з місцевої річки».

На відео діти із навколишніх сіл у жартівливій формі говорять про те, що якість дороги найперше залежить від водовідведення. «Кювет – це водостічна канава вздовж шляху, призначена для стоку води з дороги. Дорога починається із фоси!», – кажуть діти.

Як повідомив Роман Гром ZAXID.NET, ідея відео належить йому, текст, як і до попереднього ролика, написала його дружина Наталія, а знялись у ролику діти із навколишніх сіл.

«Позбирали дітей з трьох сіл разом з деякими батьками – загалом приблизно 10 людей, – сказав о. Роман Гром та додав про плани на майбутні відео: – Знімати відео – не самоціль. Все залежить від обставин та розвитку подій».

Нагадаємо, у березні о. Роман Гром зняв перше відео про цю дорогу – це був кавер на пісню «Плакала» популярного українського гурту Kazka. Кліп різко набрав популярності і вже через три дні у ЛОДА пообіцяли, що частину цієї дороги відремонтують до кінця 2019 року.

Однак 5 серпня керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло повідомив, що ця дорога не увійшла до переліку запланованих на цей рік ремонтів, тож її реконструкцію доведеться відкласти.