• Головна
  • Новини
  • Оцінку інтерв’ю Філарета російським ЗМІ має дати СБУ, - Разумков...

Оцінку інтерв’ю Філарета російським ЗМІ має дати СБУ, - Разумков

10.07.2019, 10:03
На інтерв’ю почесного Патріарха Православної церкви України Філарета російським пропагандистам, яке він дав у Києві, має реагувати СБУ і суд.

На інтерв’ю почесного Патріарха Православної церкви України Філарета російським пропагандистам, яке він дав у Києві, має реагувати СБУ і суд.

Як передає УНІАН, про це голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив на брифінгу, коментуючи інтерв’ю, яке дав в Києві російським журналістам з державного телеканалу РФ почесний Патріарх Філарет.

Разумков зазначив, що оцінку присутності в Україні російських пропагандистів має дати Служба безпеки.

"Буде правильно, якщо це коментуватимуть не політики, а прийматимуть рішення відповідні органи і суд. Причому, мені все рівно, це журналіст з Росії, чи з іншої держави - якщо він працює проти інтересів України, то реакція СБУ, правоохоронців, суду має бути в рамках закону і абсолютно компетентною", - сказав Разумков.

Також він додав, що його особиста позиція в тому, що ряд телеканалів є не засобами масової інформації, а одним із видів озброєння у гібридній війні.

Нагадаємо, в інтерв’ю пропагандистському телеканалу владика Філарет заявив, що Предстоятель ПЦУ і екс-президент Петро Порошенко його зрадили і нагадав, нібито він повинен був керувати церквою в Україні, а митрополит Епіфаній - за кордоном.