• Головна
  • Новини
  • В РПЦ не змогли прокоментувати фото з дівчиною у бікіні на яхті Патріарха Кирила...

В РПЦ не змогли прокоментувати фото з дівчиною у бікіні на яхті Патріарха Кирила

02.07.2019, 15:12
В РПЦ не змогли прокоментувати фото з дівчиною у бікіні на яхті Патріарха Кирила - фото 1

У РПЦ МП відмовилися коментувати фото з молодими людьми в купальниках на яхті «Паллада». За словами користувача, який опублікував кадри в Twitter, фотографії судна зроблені 23 червня. ЗМІ повідомляють, що яхта «Паллада» досі перебуває на балансі Московської Патріархії і вважається головним плавзасобом Патріарха Кирила (Гундяєва),

У РПЦ МП відмовилися коментувати фото з молодими людьми в купальниках на яхті «Паллада». За словами користувача, який опублікував кадри в Twitter, фотографії судна зроблені 23 червня. ЗМІ повідомляють, що яхта «Паллада» досі перебуває на балансі Московської Патріархії і вважається головним плавзасобом Патріарха Кирила (Гундяєва), повідомляє "Портал-Credo.Ru".

Заступник голови Відділу із взаємин Церкви з суспільством і ЗМІ Московського Патріархату Вахтанг Кипшидзе розповів радіостанції «Говорить Москва» 1 липня, що не знає про фотографії і про те, хто може користуватися яхтою.

«Мені про це нічого не відомо», - заявив він.

Компанія «Лукойл» передала в дар Московської Патріархії яхту «Паллада» в 2005 році. Про це «Коммерсанту» розповів прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков. За даними ЗМІ, вартість яхти оцінюється в 4 мільйони доларів.

У 2011 році у прес-службі Патріарха уточнили, що яхта перебуває на балансі Московської Патріархії, проте відмовилися розголошувати вартість обслуговування.

На фото, зроблених в Москві 23 червня, зафіксовано, як на Патріаршому плавзасобі розважається компанія молоді. Особливу увагу привернула дівчина у відвертому бікіні. У соцмережах жартують, що молода красуня - черниця, просто вимушена одягнутися по погоді. Втім, існують і інші версії.