• Головна
  • Новини
  • Християни та патріотичні організації провели молитовну акцію на маршруті "Маршу рівності" у Києві...

Християни та патріотичні організації провели молитовну акцію на маршруті "Маршу рівності" у Києві

23.06.2019, 17:14

"Правий сектор", "Трдиція і порядок", "Карпатська Січ", а також християнські оргнізації, починаючи з 22 червня 2019 року, провели у столичному середмісті "Всеукраїнське молитовне стояння на захист дітей і сімей". Його мета - завадити ході ЛГБТ-спільноти під час Маршу рівності.

"Правий сектор", "Традиція і порядок", "Карпатська Січ", а також християни, починаючи з 22 червня 2019 року, провели у столичному середмісті "Всеукраїнське молитовне стояння на захист дітей і сімей". Його мета - завадити ході ЛГБТ-спільноти під час Маршу рівності, повідомляє ЕспресоTV.

Учасники акції облаштували навпроти входу в головний корпус університету ім. Шевченка невелику сцену, поставили звукопідсилюючу апаратуру.

Окрім партійних прапорів вони тримали в руках прапори зі словами "Слава Христу Царю" та "Християнський фронт". А на тротуарі ними встановлено дерев'яний хрест.

Вони перебували на місці проведення маршу рівності "КиївПрайд" до 12:00 неділі, 23 червня.

"Українські націоналісти, християни, консерватори і традиціоналісти виступають за здорову модель української родини, проти насильницької гомосексуалізації суспільства. Наша мета - не допустити проведення "гей-параду"! Адже подібні марші - це наруга над мораллю і українськими традиціями", - йдеться на сторінці заходу у Facebook.