• Головна
  • Новини
  • У Києві презентували книгу для дітей та батьків "Любомир Гузар"...

У Києві презентували книгу для дітей та батьків "Любомир Гузар"

24.04.2019, 11:50
У Києві презентували книгу для дітей та батьків "Любомир Гузар" - фото 1
У Києві у вівторок відбулася презентація чергової книги серії "Видатні українці" - "Любомир Гузар", що розповідає про життя одного з визнаних моральних авторитетів сучасності, колишнього Глави Української Греко-Католицької Церкви кардинала Любомира Гузара.

У Києві у вівторок відбулася презентація чергової книги серії "Видатні українці" - "Любомир Гузар", що розповідає про життя одного з визнаних моральних авторитетів сучасності, колишнього Глави Української Греко-Католицької Церкви кардинала Любомира Гузара, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Любомир Гузар" із серії "Видатні українці" - це книга для дітей та батьків. У наших книгах є відмінна риса - після кожного розділу - є питання для обговорення... Для когось це буде закріпленням матеріалу, а для інших буде хорошою підказкою для спілкування зі своєю дитиною", - сказала директор видавництва мотиваційної літератури IPIO Ольга Іванова на презентації книги у вівторок у Києві.

Як зазначила автор книги "Любомир Гузар" Ольга Опанасенко, і дітям, і дорослим буде цікаво дізнатися про дитинство і життя видатного українця і чому безліч людей вважають Любомира Гузара моральним авторитетом.

За словами О.Іванової, книга "Любомир Гузар" продається в інтернет-магазині і незабаром з'явиться у продажу в мережах магазинів "Ашан", "Новус," "Кеш&Керрі", в "Книгарнi Є". "У всіх можливих спеціалізованих і не спеціалізованих магазинах ці книги будуть", - зазначила автор книги.

Вона також повідомила, що традиційно книга виходить накладом 1000 примірників, а потім зазвичай друкують ще додатково 2 - 3 тисячі примірників.

О.Іванова нагадала, що в серії "Видатні українці" вже вийшли книги "Роксолана", "Леонід Каденюк", "Валерій Лобановський", "Кузьма Скрябін".

"Зараз ми пишемо книгу" Марія Примаченко". Ця книга вже точно вийде. Решта наразі ще в проекті, не хочу їх називати, тому що конкуренція... Нехай поки що це буде нашою таємницею", - наголосила директор видавництва.

Ольга Іванова передала частину примірників книги прес-секретарю Київської архиєпархії УГКЦ, керівнику спільноти "Любомир Гузар" Андрію Боднаруку для благодійного Фонду "Карітас".