• Головна
  • Новини
  • Турчинов за побудову України на «вічних євангельських цінностях» та проти «сотні гендерів» у законах...

Турчинов за побудову України на «вічних євангельських цінностях» та проти «сотні гендерів» у законах

01.03.2019, 12:33
Турчинов за побудову України на «вічних євангельських цінностях» та проти «сотні гендерів» у законах - фото 1
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов на Всеукраїнському форумі сім'ї виступив проти «сотні гендерів» у законодавстві й за побудову України на «вічних євангельських цінностях».

Turchynov.jpgСекретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов на Всеукраїнському форумі сім'ї виступив проти «сотні гендерів» у законодавстві й за побудову України на «вічних євангельських цінностях».

Турчинов вказав, що для збереження України та українського народу від руйнації та деморалізації є лише один історичний досвід — «будувати країну на вічних євангельських цінностях».

«Лише цей крок є єдиним можливим для величі та процвітання», — вказав секретар РНБО.

Він підкреслив, що сім'я — це союз чоловіка і жінки, й спроба підмінити в українському законодавстві ті «споконвічні дві статі сотнями вигаданих гендерів» — «це порушення Конституції, християнської моралі та є наступом на традиційні для нашої країни цінності».

На початку грудня 2018 Турчинов виступив проти Стамбульської конвенції й розкритикував уповноважену з гендерної політики. Про це інформує «Громадське».