290 церковних і громадських організацій підтримали Турчинова у захисті сімейних цінностей

18 січня 2019, 13:28 | Релігія і суспільство | 15 |   | Код для блогу |  | 

Після резонансу, який викликала стаття Олександра Турчинова, 160 церковних громад та 130 громадських організацій публічно заявили про підтримку позиції секретаря РНБО, який виступив на захист сімейних цінностей і проти нав’язування гендерної ідеології.

Приводом до цієї суспільної дискусії стали звернення до керівництва держави про демографічні загрози, необхідність захисту дітей від розбещення та пропаганди одностатевих стосунків, доцільність формування державної сімейної політики, які ухвалили 66 місцевих рад різних рівнів, у тому числі 12 обласних рад, повідомляє Інститут релігійної свободи.

Ці ради представляють інтереси понад 20 млн українських громадян, тому зневажати цю позицію керівництво держави не може.

Однак такий просімейний рух обурив прихильників гендерної ідеології, а також Урядового уповноваженого з питань гендерної політики Катерину Левченко, яка вирішила залучити СБУ, щоб покарати депутатів місцевих рад у зв’язку з тим, що їхня позиція суперечить гендерній ідеології, що лобіюється в Україні та в багатьох інших країнах світу.

Після цього на захист громадян, які боронять сімейні цінності, виступив Олександр Турчинов у своїй статті «Неомарксизм, або Подорож у безодню», яка була передрукована багатьма засобами масової інформації.

За цю статтю він зазнав критики та цькування з боку деяких правозахисних організацій та прихильників гендерної ідеології, які вважають неприпустимим обмежувати пропаганду гомосексуалізму, проте водночас підтримують заклики щодо застосування репресій проти захисників сімейних цінностей, висловлені Катериною Левченко.

У відповідь на це 290 церковних і громадських організацій спрямували звернення до керівництва держави щодо необхідності захисту сімейних цінностей та заявили про солідарність з відповідними рішеннями місцевих рад і християнською позицією Олександра Турчинова.

Підписанти звернення наголосили на підтримці заявлених у статті Турчинова тез, зокрема:

“Однією з реальних загроз сучасності для нашої країни є катастрофічне скорочення населення, а міцна повноцінна сім’я, що здатна народити, захистити та виховати дітей, – сьогодні один із найважливіших факторів національної безпеки”.

Лідери релігійних та громадських організацій закликали Президента України та Уряд зупинити нав’язування суспільству гендерної ідеології та сприяти створенню центрального органу виконавчої влади, відповідального за формування та реалізацію державної сімейної політики. Раніше з подібною ініціативою виступила також Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій.

 

Система Orphus
Рейтинг
0
0
15коментарів

Коментарі

додати коментар 
  • velovs@ukr.net | 21 січня 2019, 08:53
    Коментувати коментар

    :)

  • fedirtsiv | 20 січня 2019, 22:34
    Коментувати коментар

    Поки релігійні фанатики у рясах та фелонах, а також їхні наївно-агресивні прислужники не зрозуміють, що любити ближніх потрібно по-справжньому завжди і всюди, а не лише для показухи на піар-заходах церков, поки правдивість і щирість сердець вірян будуть не лише під час богослужінь, але й у щоденному житті, коли допомога і підтримка будуть на практиці будь-коли і не лише для співбратів у вірі, але й для ЛГБТ - доти українці будуть духовними рабами, котрі усю відповідальність за себе перекладають на плечі пасторів-панотців. Прикро, що віряни в Україні свідомо допускають те, щоб мислити чужими поглядами та стереотипами, сліпо виконувати волю духовенства, залишатися нерозумними та духовно незрячими... Як не дивно, вірянам подобається бути уярмленими, затурканими, забембаними та зазомбованими. Навіть більше: вони кайфують від такого стану безвольності, душевного обмеження та примітивізму. Це страшно спостерігати як віряни-прихожани накидуються на журналістів з телебачення, наче на нечисту силу https://www.youtube.com/watch?v=JoaE_Eyfkf0 як відлучають від церкви свідомих людей, котрі не мовчать на свавілля священиків https://tsn.ua/ukrayina/svyaschenik-vidluchiv-vid-cerkvi-zhinku-scho-vinuvatit-yogo-u-kradizhci-zolotih-chash-ta-ikon-289341.html А те, що священики прихватизовують землю усіма правдами і неправдами - це вже давно відомо і таких випадків дуже багато. Наведу один із них: https://doba.te.ua/post/37962# Тобто бачимо щодня свавілля та кривду з боку духовенства, які вони прагнуть усіляко приховати та замовчувати, а на противагу роблять ворогами ЛГБТ й натравлюють вірян на невинних людей, котрі хочуть жити так, як вважають за потрібне, керуючись власним баченням свого сьогодення та майбуття! Тому досить зомбувати людей, ширити агресію і ділити людей за різними ознаками! Досить мовчати на свавілля та кривду! Час прозрівати і очистити біблію від вставок та спотворень, відділити пшеницю від куколю як заповідав Христос!

  • velovs@ukr.net | 20 січня 2019, 21:47
    Коментувати коментар

    Зрозуміло, що вступати тут в якусь - детальну й конкретно-предметну (аргументовану) - полеміку з адептом-тролем ЛГБТ-зграї - це абсолютно марна й безсенсова справа. Ба більше - нижче людської гідності. А особливо - щодо змісту й розуміння Божого Слова, а надто: його Старого Завіту. ---------- Тут, вочевидь, вельми цікаве й "зворушливе" дещо інше. Зокрема, виявляється, що цих однастатевих сексзбоченців, з одного боку, і запекло-праворадикальних - "ультрапатріотичних" неоязичників (мабуть, більшість з яких - за суттю, майже неонацисти), з іншого, єднає і гуртує їхнє спільне - войовниче (і де-факто) расово-ксенофобне потрактування і затято-злобне відкидання правдивого християнства! ---------- Ну аякже інакше: адже за спиною і тих, і інших стоїть і спритно маніпулює ними їхній істинний хазяїн і володар - лютий богозневажник і людиноненависник - сатана-Люцифер!!! ------------ Дивує і навіть насторожує дещо інше. А саме: та незрозуміло-незбагненна толерантність і терпимість (а, по суті, ЗАОХОЧЕННЯ!) з усім цим волаючим неподобством з боку шановного Адміна РІСУ... І (начебто) "християнина"... Правда, "сучасно-ліберального". ----------- Ну що ж: думається, що свого часу з нього все це неодмінно спитається... ----------- Ну і на завершення: більше дискутувати з (перепрошую) непомитим тролем-презентантом того тваринного світу, чиїм іменем називається поточний календарний рік - згідно східного зодіакально-окультного календаря, я не маю ніякого бажання і натхнення. Тим більше, що, як каже відоме прислів'я, "з ким поведешся, від того й наберешся"... :)

  • fedirtsiv | 20 січня 2019, 21:02
    Коментувати коментар

    Увесь прогресивний світ осуджує тих заангажованих осіб, хто зневажає ближніх з відмінними поглядами та прикривається благими ділами й намірами, християнськими цінностями і біблією, щоб себе підвищити, а інших принизити! Не дивно, що мій опонент не втримався і відверто написав заїжджену тезу про "останні часи", чим вкотре підтвердив правдивість моїх слів про спекулювання і залякування "кінцем світу" вірян :) Дійсно, людей залякують панотці-пастори не одне століття, але кінець світу ніяк не настає :) Пастори не одне століття таврують сексуальність людини, переслідують за потребу любити і кохати, наказують утримуватися від статевих стосунків, зосередитися лише на любові до Бога, обирати чернецтво, обмеженість, а самі надуживають дитячими тілами, тілами юнаків, чинять кривду над душами молоді, які покликані спасати. Ось тоді вони чомусь забувають про біблійні застороги!!! Це правдиве спекулювання духовенства на темі ЛГБТ для власного збагачення та влади над розумами і душами людей та здобуття земної слави для себе! У біблії спеціально спотворили історію про Содом і Гоморру, щоб людство думало, що потрібно любити лише осіб протилежної статі. Бо не можуть усі мешканці міста (від малого до старого) жадати чоловіків, як написано в тексті біблії :))) Отже, тут реально спотворено суть події, якої могло і не бути! Дивно, що Лот вивів мешканцям своїх доньок, адже геям жінки та дівчата у статевому плані не цікаві :))) Зате як хитро оправдано інцест доньок Лота, адже не усі міста були знищені небесним вогнем і чоловіки в окрузі все-таки були :) Христос чітко навчав любити усіх ближніх як самих себе. Чи дійсно релігійні фанатики виконують цю заповідь Христа? Звісно, що ні! Вони свідомо не хочуть так полюбити, але запевняють, що люблять Бога усім серцем і душею, і помислами. Проте Христос чітко сказав: "як ви можете любити Бога, Котрого не бачите, коли не любите ближніх, яких бачите!" Ось і фарисейство вилізло з усіх противників ЛГБТ!!! Тому покайтеся, зарозумілі "християни", які вирішили, що вже є в Бога за пазухою!!! І визнайте, що не всі, хто кажуть "Господи! Господи!" вспадкують Царство Боже! Не людям належить звинувачувати та судити ближніх, але ця справа належить Богові!!!

  • velovs@ukr.net | 20 січня 2019, 19:58
    Коментувати коментар

    А також іще таке каже й наголошує Христос: "Ось, прийду скоро, відплата Моя зі Мною, щоб воздати кожному за ділами його. Я є Альфа і Омега, початок і кінець, Перший і Останній. Блаженні ті, які дотримуються заповідей Його, щоб мати право на дерево життя і ввійти в місто [в новий - небесний Божий Єрусалим] воротами. А зовні [у вогняній пекельній темряві і прірві] - пси і чародії, і любодії, і убивці, й ідолослужителі, і всякий, хто любить і чинить неправду" (Одкр.22:12-13). ------- В т. ч., безумовно, і всі оті гидотно-мерзенні сексзбоченці та різні інші - нерозкаяні запеклі грішники, беззаконники і безбожники. -------- "Амінь. Так, гряди, Господи Ісусе!" (Одкр.22:20). :)

    • velovs@ukr.net | 20 січня 2019, 20:12
      Коментувати коментар

      Вочевидь, усі чули й почули!!! ----- Так нехай же потім НІХТО із затято-мерзенних грішників і злочинців, включаючи адептів ЛГБТ-зграї тощо, не бреше, не волає і не мімікрує, що, мовляв, нічого такого не знали, не чули і не уявляли... ----- Точно й однозначно: добре чули і знали. Одначе дуже легковажно, засліплено й безвідповідально слугували світові сатанинсько-бісівської темряви: добровільно і свідомо! ------ Й тому отримуйте заслужене по цих ділах своїх!!!

  • fedirtsiv | 20 січня 2019, 19:34
    Коментувати коментар

    Гендерна ідеологія - це прогресивна ідеологія людства 21 ст. І недаремно Україна має важливий великий історичний доленосний шанс усім народом долучитися до прогресивного світу, стати в один ряд із провідними націями Землі. І добре, що уряд це розуміє та усіляко підтримує: https://galinfo.com.ua/news/u_kyievi_vidbulasya_pyata_regionalna_narada_shchodo_priorytetiv_gendernoi_polityky_306009.html Ця програма дасть українцям правдивий захист, розвиток і повагу до потреб людини. Отримають належний захист особи з інвалідністю, котрих часто не помічають чи ігнорують співгромадяни. На жаль, зараз їхні ряди суттєво поповнили воїни АТО, котрі одразу відчули свою непотрібність та покинутість. Усі, хто відчуває, що їх зневажають та переслідують відчують і отримають правдивий захист і підтримку. Діти отримають належний захист від свавілля п"яних батьків! Жінки отримають належний захист від самозакоханих егоцентричних чоловіків, котрі їх шантажують та переслідують! Справедливість у суспільстві нарешті буде торжествувати! А релігійні фанатики бояться і біснуються, бо розуміють, що закінчиться свавілля духовенства і "практикуючих" християн, котрі насправді імітують щасливі сім"ї, де насправді дружини прикріплені до церкви, кухні, дітей, чоловіка, є їхньою прислугою і рабинею. Отаких бідних жінок видно одразу, вони ні на крок не відходять від свого чоловіка і роблять усе, що він скаже-прикаже!!! А церковники ще й прихвалюють такі сім"ї і наказують, що жінка у всьому повинна слухати і боятися свого чоловіка, бо так написано у біблії! І в результаті жінки подають на розлучення і просять захисту від колишнього чоловіка, а тепер агресивного маньяка-садиста-переслідувача. І лише гендерна стратегія врятує жінок, чоловіків та дітей від традиційних сімейних зловживань, тиску, побоїв, згвалтувань, жебракування!!!

  • velovs@ukr.net | 20 січня 2019, 18:23
    Коментувати коментар

    Геть усю цю гидотно-безбожну - запекло-антихристиянську і агресивно-ксенофобну: збоченно-"гендерну", злобно-неопоганську й усіляку іншу - диявольсько-окультну темряву і бісівсько-демонічну нечисть з України! ----- Благословенний той народ, у якого істинне Сонце Правди і Світло для світу - милосердний та всеблагий Господь Ісус Христос є Бог! :) А тому вся Україна - для Христа! В т. ч. українська молодь - Христові! ----- Натхненні й проваджені Святим Духом усі українські християни - різних традицій, деномінацій та юрисдикцій, єднаймося й гуртуймося довкола Спасителя Христа, Який завше був, є і знову гряде! ----- Христос ся рождає! Славімо Його! :)

    • velovs@ukr.net | 20 січня 2019, 19:33
      Коментувати коментар

      І ось нині, тобто, судячи з усього, вже "в ці останні роки" і "в останні дні" (Єз.38:8,16) Історії спасіння людського роду, до істинних та правдивих - дійсно натхненних та проваджених Святим Духом християн східних і західних традицій з усього світу, а особливо - славного й святого Господнього ІІ Єрусалима (Києва) та його різноликих вірних, скероване певне ПРОРОЧЕ Боже Слово. --------- Й, зокрема та надто, оце: "Восстань, світися, бо прийшло світло твоє, і слава Господня зійшла над тобою. Бо ось, [надзвичайно диявольсько-демонічна] темрява покриває землю, а морок - народи, а над тобою [вже] сяє Господь, і слава Його являється над тобою. І прийдуть народи до світла твого, і царі - до [цього Божого] сяйва, яке сходить над тобою. Зведи [духовні] очі твої і подивися навколо: усі вони збираються, йдуть до тебе" (Іс.60:1-4). -------------------- А також іще "так говорить Господь Саваоф: буде у ті дні, візьмуться десять чоловік із усіх різномовних народів, візьмуться за полу іудея [себто правдиво віруючого] і будуть говорити: ми підемо з тобою, бо ми чули, що з вами Бог" (Зах.8:23). --------- "У той час Єрусалим [істинне Тіло Христове] зватимуть: престол Господа, - і всі народи збиратимуться в Єрусалим [в цю Церкву Божу] заради імені Господнього [Христа Спасителя], і не ходитимуть уже більше за пожаданнями [колишнього] лихого серця свого" (Єр.3:17). Й тоді "Господь [Ісус Христос] буде Царем над усією землею; у той день буде Господь єдиний, і ім'я Його єдине" (Зах.14:9). Амінь. :)

  • fedirtsiv | 20 січня 2019, 16:59
    Коментувати коментар

    Багато з тих протестантських громад, які підписали це звернення, є бізнес-проектами окремих пасторів, в яких одне на меті: спекулюючи на вірі в Христа, нажитися на довірливих вірянах. Чи вони Христу служать? Мамоні! Адже вони регулярно беруть десятину, яку скеровують для свого збагачення, а людей залякують швидким кінцем світу (армагедоном), щоб ще й нерухомість переписали на "церкву". А ще залякують ЛГБТ, щоб зовсім закабалити душі, контролювати думки і бажання, налаштовують "захищати" свою віру і закликають свої життя віддати за неї. Отак релігійне зомбування вплинуло на психіку вірян - вони стали фарисеями, ритуали виконують, а правдивої віри Христової не мають. Бо Христос жодного гея, лесбійку, бісексуала, трансгендера не осудив! Зате фарисеїв осуджував на кожному кроці! Самі ж фарисеї усіх осуджували, хто був з Христом! Тому і зараз яскраво видно, хто такі сучасні "християни"! Вони нащадки фарисеїв, зазомбовані людиноненависники, духовно засліплені, покірні виконавці закону, раби пасторів-церковників... Фарисеї хитро і свідомо своє демонічне вчення привнесли у науку Христа і спотворили її до невпізнання! Замінили спільну трапезу у домі на поїдання тіла і крові Христа у храмах, які ще зі старого заповіту будували для грізного кровожерливого єврейського родоплемінного божка яхве-єгови. І зараз світлу науку Христа отакі "вчителі" і "християни" проповідують хибно! Уже навіть неоязичники це зрозуміли і у своїх працях показали та довели усю хибність "фарисейських догм та істин". А сучасні віряни і далі перебувають у полоні фарисейських стереотипів і не бажають звільнитися від цієї лукавої єресі! Тому і поводять себе агресивно, зверхньо, лукаво, підло, підступно, є озлоблені та лихі. Правильно роблять свідомі люди, що тримаються подалі від релігійних фанатиків!!! Бо це вже зациклені, духовно мертві люди!!! На жаль!

  • velovs@ukr.net | 19 січня 2019, 08:40
    Коментувати коментар

    Всі християнм України мають об'єднатися й згуртуватися у відповідальній і воістину доленосній справі захисту суспільної моралі, інституту традиційної української родини та сімейних цінностей, збереження життя - від зачаття до природної смерті, протистояння запровадженню т. зв. «гендерної ідеології» у національній свідомості, законодавстві і суспільному бутті. І т. д. й т. п. -------------- Всім нам – православним, католикам, протестантам - належить сьогодні з’єднатися в єдиному Божому Дусі та в Ім’я неподільного Ісуса Христа заради побудови в Україні по-справжньому Християнської Держави. Того ментально-етичного й цивілізаційного суспільства, яке базуватиметься на Божому Законі і живій вірі, історичній пам’яті та громадянській свободі, соціальній і будь-якій іншій справедливості, просвітництві та самоорганізації тощо. --------------- Тільки в єдності і разом ми знайдемо і здобудемо для незалежної і любої неньки-України свій Третій Шлях – Світлий шлях, який веде до побудови й утвердження Царства Божого на землі, відмінний як від окультно-деспотичного - агресивного імперсько-шовіністського «русского міра», так і гидотно-безбожного - содомо-ультраліберального «європейського вибору». -------------- Вся Україна - для Христа! В т. ч. українська молодь - Христові! :)

    • velovs@ukr.net | 19 січня 2019, 10:04
      Коментувати коментар

      І саме звідси - з ХРИСТИЯНСЬКОЇ України - ці супермасштабні хвилі євангельського духовного пробудження і відродження, навернення й віднови Господнім Святим Духом благодатно й дуже потужно й тріумфально будуть поширені: як на Захід, так і Схід (Північний Схід)! ---- Збираючи, при цьому, для Божого Царства небувало великий і благословенний врожай прощених, зцілених і спасенних Христом людських душ!!! Амінь. :)

  • fedirtsiv | 19 січня 2019, 02:26
    Коментувати коментар

    Як пастор Турчинов є заангажована особа і не має морального права розписуватися за людей, які не є його паствою. Своїй громаді він може говорити все, що завгодно. Але, коли він такі речі озвучує на весь світ - то з нього посміються більшість лідерів світу :) Оскільки знають, що права ЛГБТ - то святе. Але тільки не в Україні, де баламутів від релігії вистачає! І замість того, щоб дбати про сім"ї - вони виступають проти ЛГБТ, які напряму до гетеросексуальних сімей жодного стосунку не мають. Тобто замість реальної підтримки сімей маємо цькування ЛГБТ. Це нормально? Звісно, що категорично НІ!!! Але чи вистачить мізків у вірян прозріти і виступити зі здоровою адекватної ініціативою на захист ЛГБТ проти цькування?

Залишати коментарі можуть тільки зареєстровані відвідувачі Ввійти

Останні коментарі

  • Zenia | 21 квітня 2019, 15:42

    Москалі зовсім подуріли, вже "за упокой" документів моляться.)))

  • enzian | 21 квітня 2019, 09:02

    Навряд чи католикам буде приємне вітання, від якого смердить русскім міром.

  • Михаил | 21 квітня 2019, 01:22

    Пусть заодно рассмотрит вопрос о законности титулования "почетным патриархом" турецкого митрополита Денисенко и действительности и благодатности его богослужений. Что, это кажется

  • Михаил | 21 квітня 2019, 00:05

    Во- первых, поздравляю Вас с Пасхой, которую сегодня отмечают все 1,5 миллиарда католиков мира! Во-вторых, мне безразличен Кирилл, если есть основания, пусть его судят и низлагают.

  • enzian | 20 квітня 2019, 20:51

    Чи не забагато на себе бере цей москаль?

Популярні статті місяця