• Головна
  • Новини
  • Настоятель Лаври невдоволений, що медицина спасає життя "калікам "...

Настоятель Лаври невдоволений, що медицина спасає життя "калікам "

02.10.2018, 11:48
Настоятель Лаври невдоволений, що медицина спасає життя "калікам " - фото 1
Намісник Успенської Києво-Печерської лаври, митрополит Вишгородський і Чорнобильський УПЦ (МП) Павло (Лебідь) піддав критиці досягнення медицини у питанні продовження життя людей з інвалідністю («калік»).

Настоятель Успенської Києво-Печерської лаври, митрополит Вишгородський і Чорнобильський УПЦ (МП) Павло (Лебідь) піддав критиці досягнення медицини у питанні продовження життя людей з інвалідністю («калік»).

За його словами, медицина лише продовжує їх страждання. Така заява намісника Лаври прозвучала в його інтерв’ю пропагандистському сайту Україна.ру, повідомляє Главред.

«На жаль, люди сьогодні не розуміють того, що вони роблять: вони вбивають таке, що приносить користь, а рятують калік, дають можливість бути такими, знаєте, овочами. Ми бачимо, скільки сьогодні людей хворих, які повинні були, мабуть, давно померти, але Господь за наші гріхи посилає муки їх, щоб ми в них побачили свої страждання в майбутньому», - сказав він.

Нагадаємо, в Україні декілька разів побував християнський проповідник, мотиваційний тренер та директор неприбуткової організації «Життя без кінцівок» Нік Вуйчич.

Він народився без рук та ніг. Під час свого візиту до Києва у 2017 році він виступив з промовою у центрі Києва.