В УПЦ (МП) закликали нападників на ромів до покаяння

28.06.2018, 12:24
В УПЦ (МП) закликали нападників на ромів до покаяння - фото 1
Архиєпископ Львівський і Галицький УПЦ (МП) Філарет (Кучеров) прокоментував випадки нападів на табори ромів, що відбулися нещодавно в Україні. Єрарх однозначно засудив ці злочини, особливо жорстоке убивство, яке сталося 23 червня у Львові.

Архиєпископ Львівський і Галицький УПЦ (МП) Філарет (Кучеров) прокоментував випадки нападів на табори ромів, що відбулися нещодавно в Україні. Єрарх однозначно засудив ці злочини, особливо жорстоке убивство, яке сталося 23 червня у Львові. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ (МП).

«Напад на ромів – ознака глибокого морального занепаду всього сучасного суспільства, коли ціна життя нівелюється по відношенню до сумнівних, небезпечних ідеологій, котрі замінили головні людинотворчі моральні цінності», - зазначив він.

Архиєпископ також закликав покаятися винуватців цих злочинів.

«Однозначно засуджуємо вчинок тих, хто ставить свою ідеологію вище за життя людини, її права та повагу до особистості. Закликаємо винуватців цих злочинів до покаяння, хай ваша свідомість знайде правду, яку ви нібито шукаєте у хибних ідеях та течіях, у Христі Ісусі та його Благовісті, що вчить любити ближнього. Молимося про упокоєння душі раба Божого Давида, та скоріше одужання всіх потерпілих від агресії своїх співвітчизників», - заявив єрарх УПЦ (МП).