• Головна
  • Новини
  • Подарували у храмі УПЦ (МП): у волинянина відібрали футболку з гербом Росії...

Подарували у храмі УПЦ (МП): у волинянина відібрали футболку з гербом Росії

28.06.2018, 11:40
На одному з пляжів Шацьких озер у хлопця відібрали футболку із символікою Росії. Про це написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук учасник російсько-української війни, боєць «Легіону Свободи» Юліан Матвійчук, - повідомляє V 24 з посиланням на Волиньua.

На одному з пляжів Шацьких озер у хлопця відібрали футболку із символікою Росії.

Про це написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук учасник російсько-української війни, боєць «Легіону Свободи» Юліан Матвійчук, - повідомляє V 24 з посиланням на Волиньua.

«На Волині разом з Валерій Черняков та Дмитро Бурмака знайшли сєпара, провели роз’яснювальну роботу. Зізнався, що футболку йому подарували в місцевій церкві Московського Патріархату, як він каже «на гуманітарці там», – йдеться в дописі.

Як вдалося з’ясувати журналістам, несподівану знахідку воякам та волонтерам російсько-української війни вдалося виявити на одному з пляжів Шацьких озер, де відпочивали молоді люди. Бійцям АТО вони представилися робітниками, найнятими священиком однієї з місцевих православних церков.

Як пояснив у телефонній розмові Юліан Матвійчук, вони наполегливо попросили «робітників» поділитися секретом, у якій конкретно церкві роздають таку цікаву «гуманітарку» з пропагандою країни-окупанта?

Зі слів Юліана Матвійчука, хлопець зізнався, що таку футболку йому подарували в православній церкві УПЦ (Московського Патріархату) села Мельники Шацького району.