• Головна
  • Новини
  • Близько двох тисяч одеситів вийшли на мітинг на захист традиційної сім'ї...

Близько двох тисяч одеситів вийшли на мітинг на захист традиційної сім'ї

12.06.2018, 11:09
Близько двох тисяч одеситів вийшли на мітинг на захист традиційної сім'ї - фото 1

У центрі Одеси 10 червня провели мітинг на захист християнських сімейних цінностей. Близько двох тисяч людей пройшли по вул. Дерибасівській і Горсаду з транспарантами "Тато, мама, я - щаслива сім'я", "Тато, мама, я - українська сім'я". Ходу супроводжував духовий оркестр.

Одеса_хода.jpgУ центрі Одеси 10 червня провели мітинг на захист християнських сімейних цінностей. Близько двох тисяч людей пройшли по вул. Дерибасівській і Міському саду з транспарантами "Тато, мама, я - щаслива сім'я", "Тато, мама, я - українська сім'я". Ходу супроводжував духовий оркестр, інформує «Одесская жизнь».

На акцію вийшли священнослужителі різних конфесій, одесити і представники інших українських міст, які виступають за традиційний розподіл ролей чоловіка та жінки в сім'ї.

За словами учасників акції, сьогодні в Україні атакують найважливіші християнські цінності, пов'язані з сім'єю. Мітингувальники заявили, що неприпустимо ставити під сумнів «освячений любов'ю союз чоловіка і жінки, що веде до народження нових поколінь».