• Головна
  • Новини
  • Марш ЛГБТ-спільнот у Києві може накликати гнів Божий на Українську землю, - Предстоятель УПЦ (МП)...

Марш ЛГБТ-спільнот у Києві може накликати гнів Божий на Українську землю, - Предстоятель УПЦ (МП)

11.06.2018, 15:55
Марш ЛГБТ-спільнот у Києві може накликати гнів Божий на Українську землю, - Предстоятель УПЦ (МП) - фото 1

17 червня о 14:30 у Маріїнському парку м. Києва біля поклінного хреста буде звершений молебень за збереження християнських сімейних цінностей та про дарування миру Україні. У храмах та монастирях Української Православної Церкви благословляється піднести молитви, щоб Господь не допустив поширення серед боголюбивого народу проявів содомських гріхів. Про це оголосив у своєму посланні до вірних УПЦ (МП) Митрополит Онуфрій.

17 червня о 14:30 у Маріїнському парку м.  Києва біля поклінного хреста буде звершений молебень за збереження християнських сімейних цінностей та про дарування миру Україні. У храмах та монастирях Української Православної Церкви благословляється піднести молитви, щоб Господь не допустив поширення серед  боголюбивого народу проявів содомських гріхів. Про це оголосив у своєму посланні  до вірних УПЦ (МП) Митрополит Онуфрій.

Митрополит-Онуфрий.jpg

Предстоятель УПЦ (МП) закликав владу не допустити проведення такого маршу у столиці.

У зверненні, поширеному прес-службою УПЦ (МП) 11 червня, наголошується:

«Вкотре наша Церква наголошує, що проведення подібних заходів — це публічна та відверта пропаганда гріха, зокрема статевих збочень. Це може завдати непоправної шкоди чистим серцям і душам наших дітей та, більше того —  накликати гнів Божий на Українську землю, на якій і без того вже кілька років поспіль проливається невинна кров українців. Священне Писання рішуче засуджує содомський гріх та будь-які інші протиприродні відхилення.

Ми поважаємо світогляди та інтереси інших людей. Проте вони не повинні пропагувати гріховні збочення. Неприпустимо урівнювати гріх із дарованою Богом свободою. А тому, відчуваючи відповідальність перед Богом і людьми, турбуючись про сучасне та майбутнє покоління, звертаємось до вас, шановні можновладці, з проханням не допустити проведення у столиці нашої Держави — м.  Києві, маршу представників ЛГБТ-спільнот».

Звернення Предстоятеля з приводу проведення «Маршу рівності» у Києві

ЗВЕРНЕННЯ ПРЕДСТОЯТЕЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

ДО ВІРНИХ ЧАД ТА ПРЕДСТАВНИКІВ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВЛАДИ

З ПРИВОДУ ПРОВЕДЕННЯ  «МАРШУ РІВНОСТІ»

В М. КИЄВІ 17 ЧЕРВНЯ 2018 РОКУ

Свята Православна Церква, заснована Господом нашим Іісусом Христом і керована дією Святого Духа, віками стоїть на сторожі збереження чистоти євангельських істин. Впродовж століть наші діди і прадіди свято зберігали та передавали своїм нащадкам родинні цінності, сімейні традиції побудовані на заповідях Божих. Інститут сім’ї — як союз чоловіка та жінки, був встановлений і освячений Самим Богом. І сьогодні ми, православні українці, не можемо мовчки спостерігати, як зневажаються та принижуються традиційні сімейні стосунки, а нам намагаються нав’язати не тільки чужі, але й гріховні світогляди.

Вкотре наша Церква наголошує, що проведення подібних заходів — це публічна та відверта пропаганда гріха, зокрема статевих збочень. Це може завдати непоправної шкоди чистим серцям і душам наших дітей та, більше того —  накликати гнів Божий на Українську землю, на якій і без того вже кілька років поспіль проливається невинна кров українців. Священне Писання рішуче засуджує содомський гріх та будь-які інші протиприродні відхилення.

Ми поважаємо світогляди та інтереси інших людей. Проте вони не повинні пропагувати гріховні збочення. Неприпустимо урівнювати гріх із дарованою Богом свободою. А тому, відчуваючи відповідальність перед Богом і людьми, турбуючись про сучасне та майбутнє покоління, звертаємось до вас, шановні можновладці, з проханням не допустити проведення у столиці нашої Держави — м.  Києві, маршу представників ЛГБТ-спільнот.

У зв’язку з зазначеним, 17 червня о 14:30 у Маріїнському парку м.  Києва біля поклінного хреста буде звершений молебень за збереження християнських сімейних цінностей та про дарування миру Україні. У храмах та монастирях Української Православної Церкви благословляється піднести молитви, щоб Господь не допустив поширення серед нашого боголюбивого народу проявів содомських гріхів.

Віримо, що посилені молитви вірян, мудрість та виваженість нашого керівництва стануть запорукою милості і благословення Божого для славетного міста Києва та Української землі!

+ОНУФРІЙ,

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,

ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

 

 

11 червня 2018 р.