• Головна
  • Новини
  • ІІ Всеукраїнський фестиваль християн-байкерів запрошує усіх охочих приєднатися...

ІІ Всеукраїнський фестиваль християн-байкерів запрошує усіх охочих приєднатися

09.04.2018, 11:16
ІІ Всеукраїнський фестиваль християн-байкерів запрошує усіх охочих приєднатися - фото 1
11-13 травня 2018 року у с. Коленці Іванківського району Київської області відбудеться Другий всеукраїнський фестиваль християн-байкерів "НаМежі", повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на організаторів події.

11-13 травня 2018 року у с. Коленці Іванківського району Київської області відбудеться Другий всеукраїнський фестиваль християн-байкерів "НаМежі", повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на організаторів події.

байкери.jpg

"Рік тому ми об’єдналися задля створення загальноукраїнського майданчика для знайомства і братського спілкування усіх, хто подорожує дорогами життя на двох колесах та з Христом у серці. Мотоцикл – це дорога, а в дорозі завжди потрібна молитва, сприяння, взаємодопомога. Ми маємо на меті створення спільноти людей, що підтримують один одного в молитві, в служінні, в дорозі. Незалежно від конфесії чи приналежності до мотоклубі", - говорится на сайті фестивалю.

Його організатори запрошують усіх охочих приєднатися до заходу та "провести час у братерському спілкуванні на мальовничих берегах Тетеріва та Дніпра, у спільній молитві за мотоциклістів... Тут ви зможете знайти однодумців з різних куточків України, знайти попутників, почути свідоцтва та поділитися своїми планами".

Програма і реєстрація тут http://namezhi.in.ua/