• Головна
  • Новини
  • Всесвітньо відомий проповідник Нік Вуйчич допоможе українським школярам протистояти образам і цькуванню...

Всесвітньо відомий проповідник Нік Вуйчич допоможе українським школярам протистояти образам і цькуванню

19.03.2018, 14:08
Всесвітньо відомий проповідник Нік Вуйчич допоможе українським школярам протистояти образам і цькуванню - фото 1

29 березня 2018 р всесвітньо відомий мотиваційний спікер, християнський проповідник і засновник некомерційної організації «Життя без кінцівок» Нік Вуйчич знову відвідає Київ. На цей раз австралієць сербського походження приїде допомогти українським школярам протистояти буллінгу.

29 березня 2018 р всесвітньо відомий мотиваційний спікер, християнський проповідник і засновник некомерційної організації «Життя без кінцівок» Нік Вуйчич знову відвідає Київ. На цей раз австралієць сербського походження приїде допомогти українським школярам протистояти буллінгу, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Еmmanuil.tv.

Вуйчич.jpg

Вуйчич поділиться зі школярами-підлітками своїм досвідом вибудовування здорових відносин і взаємодій з іншими учнями, а також розповість, як знайти друзів і утримати їх.

Крім того, він проведе зустріч зі шкільним персоналом на предмет організації безпечного середовища в школі.

Буллінг (від англ. Bully - хуліган, забіяка, насильник) - психологічний терор, побиття, цькування однієї людини іншою. Згідно з дослідженням, здійсненому для UNICEF, останнім часом в Україні з буллінгом стикається 89% школярів.

Ця проблема дуже добре знайома Ніку Вуйчич, адже він був першою дитиною з інвалідністю в Австралії, який почав навчатися у звичайній школі. На власному досвіді Нік пройшов через образи і знущання від своїх однолітків. Тому намагається завдяки своїм знанням, вірі і досвіду допомогти іншим школярам уникнути буллінг.

Зустріч Вуйчича з підлітками пройде в київському Будинку дітей та юнацтва о 13:00, а з вчителями, методистами, психологами та батьками - о 15:00.

Це вже п'ятий приїзд Вуйчича в Україну і четвертий у столицю.