• Головна
  • Новини
  • На противагу акції ЛГБТ в Одесі відбудеться хода на підтримку сімейних цінностей...

На противагу акції ЛГБТ в Одесі відбудеться хода на підтримку сімейних цінностей

12.08.2017, 22:16
На противагу акції ЛГБТ в Одесі відбудеться хода на підтримку сімейних цінностей - фото 1
Керівники християнських конфесій Одеси звернулися до Одеського міського голови Геннадія Труханова і губернатора Одеської області Максима Степанова з проханням скасувати ходу, заплановану в рамках фестивалю «Одеса-Прайд 2017».

Керівники християнських конфесій Одеси звернулися до Одеського міського голови Геннадія Труханова і губернатора Одеської області Максима Степанова з проханням скасувати ходу, заплановану в рамках фестивалю «Одеса-Прайд 2017», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

У прес-центрі ІА «Одеса-медіа» представники одеських конфесій привели тези, які, на їх погляд, є вагомими для скасування цього заходу. На їхню думку, «суспільство, що приймає гомосексуалізм, приречене на вимирання і деградацію».

На противагу акції «Одеса-Прайд 2017» в Одесі 13 серпня відбудеться хода представників церков «За сімейні цінності», метою якої є привернути увагу суспільства до загроз для інституту сім'ї, виступити на захист "сім'ї і шлюбу як союзу чоловіка і жінки, який відповідає Божому велінню і природі людини".