• Головна
  • Новини
  • Активісти зірвали виступ митрополита УПЦ (МП) на сесії облради...

Активісти зірвали виступ митрополита УПЦ (МП) на сесії облради

13.10.2016, 12:40
Активісти зірвали виступ митрополита УПЦ (МП) на сесії облради - фото 1
На сесії Черкаської облради продовжують бурхливо обговорювати створення в області Національного природного парку «Холодний Яр». З цього приводу на сесію прийшов митрополит Черкаський і Канівський УПЦ (МП) Софроній. Але його зустріли вигуками: «Геть московського попа».

14642.jpg-dddd.jpgНа сесії Черкаської облради продовжують бурхливо обговорювати створення в області Національного природного парку «Холодний Яр». З цього приводу на сесію прийшов митрополит Черкаський і Канівський УПЦ (МП) Софроній. Але його зустріли вигуками: «Геть московського попа».

Про це повідомляє «Про все».

На сесії владика Софроній взяв слово і почав говорити про недоцільність створення парку. Присутні в залі представники громадськості перервали його виступ вигуками: «Геть московського попа».

Це в свою чергу дуже розлютило владику. Тож він почав кричати у відповідь: «Де поліція? Нехай виводять цих молодиків із зали».

Далі він продовжив свій виступ, який аплодисментами підтримали противники створення парку.

Після цього до трибуни вийшла екс-голова облради Валентина Коваленко.

– Це ганьба – плескати тому, хто служить Московському Патріархату, і церкви якого відмовляються відспівувати загиблих українсьих героїв, – зазначила вона.