• Головна
  • Новини
  • У Сумах переконані, що молитва та праця допомагають розвитку цієї області...

У Сумах переконані, що молитва та праця допомагають розвитку цієї області

25.02.2016, 11:30
У  Сумах переконані, що молитва та праця допомагають розвитку цієї області - фото 1

Думку про те, що без молитви і праці не було б успіхів в області висловив голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко під час восьмого молитовного сніданку, який пройшов 24 лютого. Посадовець відзначив, що Сумщина у рейтингу областей із 25 місця піднялася на 12, і він особисто вважає, що саме молитва і праця зіграли в цьому ключову роль.

exklusiv.gifДумку про те, що без молитви і праці не було б успіхів в області висловив голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко під час восьмого молитовного сніданку, який пройшов 24 лютого. Посадовець відзначив, що Сумщина у рейтингу областей із 25 місця піднялася на 12, і він особисто вважає, що саме молитва і праця зіграли в цьому ключову роль.

Молитовний сніданок в Сумах

Також очільник області розповів про свою участь у молитовному сніданку разом із президентом США Бараком Обамою, який пройшов 5 лютого у Вашингтоні.

Під час вже традиційного молитовного сніданку в обласній державній адміністрації, представники різних конфесій, а також чиновники адміністрації, депутати обласної ради, громадські діячі спільно молилися, ділилися свідченнями та планували майбутні міжконфесійні заходи.

Після традиційної спільної молитви «Отче наш», присутні обговорили Послання святого апостола Павла до Римлян, особливо роздумуючи над наступними віршами: «У ревності не лінуйтеся, духом палайте, служіть Господеві, тіштесь надією, утиски терпіть, перебувайте в молитві, беріть уділ у потребах святих, будьте гостинні до чужинців! Благословляйте тих, хто вас переслідує; благословляйте, а не проклинайте!».

Бурхливу дискусію викликала теза про те, чи може український політик повністю жити за законами Божими, а також те, що означає фраза «служіть Господеві».

Роздуми також торкнулися конфлікту на Сході країни. Гість молитовного сніданку, постор церкви «Добра новина» із міста Слов’янськ Петро Дудник розповів про служіння в умовах війни і про те, як важко благословляти тих, хто вбиває, переслідує, грабує. Але він також навів приклади того, як важливо це робити, особливо під час війни.

На завершення молитовного сніданку голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко прочитав молитву за Сумщину. Цікаво, що цю молитву написали спільно учасники молитовного сніданку, і в ній просять Бога про мир в Україні та на Сумщині, а також про Божий захист для країни.

Молитовні сніданки в Сумській обласній державній адміністрації проходять регулярно, починаючи з весни 2015 року. До участі запрошуються представники різних конфесій, а також всі бажаючі.