• Головна
  • Новини
  • Щодня у Львовi проводять близько сотнi абортiв, - викладач УКУ...

Щодня у Львовi проводять близько сотнi абортiв, - викладач УКУ

09.10.2015, 11:12
Щодня у Львовi проводять близько сотнi абортiв, - викладач УКУ - фото 1
У Львові кожного першого четверга мiсяця пiд абортарiями вiдбуваються молитви. Наприклад, у четвер, 1 жовтня, львiв'яни молилися бiля гiнекологiчного вiддiлення №2 комунальної 3-ї мiської лiкарнi, що на вулицi Русових, 4.

abortariy.jpgУ Львові кожного першого четверга мiсяця пiд абортарiями вiдбуваються молитви. Наприклад, у четвер, 1 жовтня, львiв'яни молилися бiля гiнекологiчного вiддiлення №2 комунальної 3-ї мiської лiкарнi, що на вулицi Русових, 4, повідомляють Львівські новини онлайн.

"Люди жахаються тим, що сьогоднi вiдбувається на Сходi України. Кажуть, що в окупантiв нема нiчого святого. А тим часом самi на мирнiй територiї вбивають нове життя, роблячи аборти, - каже Петро Гусак, голова Львiвської обласної громадської органiзацiї "Рух за життя", викладач УКУ. - За нашими пiдрахунками, щодня у Львовi проводять близько сотнi абортiв. Скiльки ненароджених життiв! Тож сподiваємося, що нашi молитви допоможуть жiнкам задуматися над тим, який грiх вони можуть вчинити".

Наразi у спiльнiй молитвi бере участь спiльнота УГКЦ. Але органiзатори просять долучатися всiх небайдужих, незалежно вiд конфесiї та вiросповiдання. Вiряни разом промовляють спецiальну молитву за життя зачатих дiтей, а також моляться на вервицi. Наступна молитва вiдбудеться у листопадi. Щоб дiзнатися мiсце проведення та час, можна телефонувати на номер (032) 240-94-98.