• Головна
  • Новини
  • Глава УГКЦ: Створюється враження, що ні політики, ні влада більше не чують громадянського суспільства...

Глава УГКЦ: Створюється враження, що ні політики, ні влада більше не чують громадянського суспільства

23.09.2015, 11:03
Глава УГКЦ: Створюється враження, що ні політики, ні влада більше не чують громадянського суспільства - фото 1

Глава Української Греко-Католицької Церкви Святослав під час національного форуму «Трансформація України», говорячи про важливість діалогу між владою й суспільством, зауважив, що сьогодні ми в Україні повинні усвідомити, що будівництво європейської України – це спільна справа всього нашого народу.

1235.jpg-ooo.jpgГлава Української Греко-Католицької Церкви Святослав під час національного форуму «Трансформація України» говорячи про важливість діалогу між владою й суспільством, зауважив, що сьогодні ми в Україні повинні усвідомити, що будівництво європейської України – це спільна справа всього нашого народу. Про це повідомляє сайт 4еsno. com. ua.

За словами Глави УГКЦ, ми сьогодні відчуваємо великий брак суспільного діалогу на тему будівництва нашої держави.

«Бачимо, що саме в народі є таке відчуття, що і політики, і влада більше не чують громадянського суспільства. Тому суспільство починає говорити щоразу голосніше, часом навіть кричати.

Форум є для того, аби ми могли, з одного боку, сконсолідувати всі здорові сили України, на які б могли опертися всі ті, які хочуть обстоювати державницькі інтереси, а з іншого боку – мати можливість такого суспільного діалогу між громадянським суспільством, між владою та між політиками.

Такий захід є життєво необхідним, особливо коли відбувається вакуум цього спілкування, який може бути заповнений якимись деструктивними і дуже небезпечними моментами для будівництва європейської України», – вважає він.

Патріарх Святослав висловив побажання, щоб цей форум став загальнонаціональним, щоб до нього долучалося щораз більше здорових сил для будівництва українського суспільства.