• Головна
  • Новини
  • Для військовослужбовців із США львівські римо-католики відслужили Святу Месу...

Для військовослужбовців із США львівські римо-католики відслужили Святу Месу

09.06.2015, 16:21
Для військовослужбовців із США львівські римо-католики відслужили Святу Месу - фото 1

Архиєпископ Львівський РКЦ в Україні Мечислав Мокшицький 7 червня разом з головним військовим капеланом отцем Іваном Заяцем відвідали місця перебування мобілізованих військовослужбовців на Яворівському полігоні та зустрівся з командуванням українсько-американських навчань.

P1100645.gif-9.gifАрхиєпископ Львівський РКЦ в Україні Мечислав Мокшицький 7 червня разом з головним військовим капеланом отцем Іваном Заяцем відвідали місця перебування мобілізованих військовослужбовців на Яворівському полігоні та зустрівся з командуванням українсько-американських навчань.

Також, для військовослужбовців із США священнослужителі звершили Святу Месу англійською мовою, яку очолив секретар Митрополита, отець прелат Андрій Легович. До присутніх із напутнім словом Архиєпископ Мечислав. Під час Євхаристії учасники молилися про настання миру в Україні, пише сторінка Львівської Архидієцезії Римо-Католицької Церкви.

Відбулася також зустріч Архиєпископа з командуванням українсько-американських навчань під час якої було обговорено справи служіння католицьких капеланів в українському війську.