• Головна
  • Новини
  • Протестанти запрошують до молитви і посту проти «гріха злодійства» — корупції...

Протестанти запрошують до молитви і посту проти «гріха злодійства» — корупції

02.04.2015, 09:01
Протестанти запрошують до молитви і посту проти «гріха злодійства» — корупції - фото 1
Рада Євангельських Протестантських Церков України на нещодавньому засіданні прийняла звернення «Про боротьбу з корупцією».

150402_2korup.jpgРада Євангельських Протестантських Церков України на нещодавньому засіданні прийняла звернення «Про боротьбу з корупцією». «Кожного дня, поруч із новинами про війну з зовнішнім ворогом, ми все більше чуємо про ворога внутрішнього. Прикро констатувати, але втрати від корупції неймовірно великі. Гріх злодійства немилосердно руйнує нашу націю», — йдеться у документі, оприлюдненому на сайті ХВЄПУ.

Лідери протестантських Церков звертають увагу, що «досвід інших націй показує, що зі світоглядних змін починаються всі добрі зміни у житті особи та цілого народу. Просимо всіх небайдужих християн щиро молитися до Бога про захист Божий та оздоровлення нашої влади та народу».

Тому вони закликають напередодні Великодня, 9-11 квітня, провести загальноукраїнський піст та молитву «за збереження України від зовнішньої та внутрішньої загрози».

Також вони закликали президента України словами Святого Письма: «Вибери собі людей, здібних, богобійних, мужів справедливих, які ненавидять користь». «Нинішнє і майбутні покоління українців високо оцінять політичну волю та прозорі дії у реформуванні судів, дозвільної системи, місцевого самоврядування та інших важливих складових держави. Запевняємо Вас, що наша молитва та душпастирське служіння і далі служитимуть для блага України», — наголоси члени Ради Євангельських Протестантських Церков.

Повний текст звернення