• Головна
  • Новини
  • Єпископи РКЦ засудили теракт у Харкові: «Це образа Господа Бога»...

Єпископи РКЦ засудили теракт у Харкові: «Це образа Господа Бога»

23.02.2015, 13:55
Єпископи РКЦ засудили теракт у Харкові: «Це образа Господа Бога» - фото 1
Заяву з приводу теракту в Харкові конференція єпископату України латинського обряду оприлюднила 22 лютого. Вони висловили слова співчуття тим, які втратили своїх рідних та близьких, а пораненим побажали швидкого одужання.

conferentia.jpgЗаяву з приводу теракту в Харкові конференція єпископату України латинського обряду оприлюднила 22 лютого. Вони висловили слова співчуття тим, які втратили своїх рідних та близьких, а пораненим побажали швидкого одужання.

«Черговий раз пролилася кров мирних жителів в нашій Україні, родини оплакують загиблих і поранених, а суспільство ставить собі питання «чому?».

У відповідь ми, католицькі єпископи латинського обряду в Україні, хочемо ще раз наголосити, як неодноразово  це робили в минулому, що жодна мета, політична чи  соціальна, не виправдовує вбивства невинних людей.

Духовною владою, даною нам від Бога, категорично стверджуємо, що автори і виконавці цих актів образили Господа Бога. Тому на початку Великого Посту закликаємо до них словами пророка Ісаї: «Обмийтеся, станьте чистими; усуньте з-перед моїх очей нікчемні ваші вчинки; перестаньте чинити зло! Навчітеся добро чинити» (Іс 1, 16-17)», – йдеться у заяві, яку поширив Католицький медіа-центр.

Теги: #РКЦ