• Головна
  • Новини
  • У всіх храмах Київського Патріархату молитимуться за загиблими Героями Небесної Сотні...

У всіх храмах Київського Патріархату молитимуться за загиблими Героями Небесної Сотні

19.02.2015, 09:46
У всіх храмах Київського Патріархату молитимуться за загиблими Героями Небесної Сотні - фото 1

У роковини трагічних розстрілів учасників мирного протесту Революції Гідності на Майдані Незалежності Патріарх Київський і всієї Руси-України УПЦ КП Філарет благословив у п'ятницю, 20 лютого 2015 року, у всіх храмах Української Православної Церкви Київського Патріархату звершити заупокійні богослужіння у пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні.

сотня_молитва.jpgУ роковини трагічних розстрілів учасників мирного протесту Революції Гідності на Майдані Незалежності Патріарх Київський і всієї Руси-України УПЦ КП Філарет благословив у п'ятницю, 20 лютого 2015 року, у всіх храмах Української Православної Церкви Київського Патріархату звершити заупокійні богослужіння у пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні.

У суботу, 21 лютого 2015 року у Михайлівському Золотоверхому монастирі після Божественної Літургії (початок Літургії о 8:00) буде відслужена панахида за спокій душ загиблих учасників Революції гідності. Саме Михайлівська Золотоверха обитель стала прихистком для побитих мирних протестувальників 30 листопада 2013 року і у скрутні дні лютого 2014 року. У храмах монастиря було організовано місце перепочинку, склади та навіть операційні для потреб майданівців, зазначає прес-служба Київського Патріархату.