• Головна
  • Новини
  • В УПЦ (МП) висловили співчуття з приводу трагедії під Волновахою...

В УПЦ (МП) висловили співчуття з приводу трагедії під Волновахою

16.01.2015, 09:15
В УПЦ (МП) висловили співчуття з приводу трагедії під Волновахою - фото 1
15 січня, в день жалоби за загиблими під Волновахою на Донеччині, голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків Української Православної Церкви митрополит Луганський і Алчевський Митрофан висловив співчуття рідним та близьким загиблих.

Митрофан.png15 січня, в день жалоби за загиблими під Волновахою на Донеччині, голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків Української Православної Церкви митрополит Луганський і Алчевський Митрофан висловив співчуття рідним та близьким загиблих.

Серед загиблих, зокрема, виявились близькі родичі клірика Донецької єпархії Української Православної Церкви священика Ростислава Карпуся, а також кілька протестантських служителів та вірних, що повертались із конференції у Києві.

Владика Митрофан підкреслив, що смерть мирних жителів є надто великою ціною за різницю в геополітичних уподобаннях жителів нашої країни. 

«Ми засуджуємо це кричуще вбивство мирних жителів. Молимось, щоб милосердний Господь зглянувся на наш народ, щоб припинилась ворожнеча, яка принесла вже тисячі людських жертв в Україні», – сказав митрополит. Проц е повідомляє сайт Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ (МП).