• Головна
  • Новини
  • Українські баптисти молитимуться, щоби після асоціації з ЄС нас оминуло лихо гріха та розпусти...

Українські баптисти молитимуться, щоби після асоціації з ЄС нас оминуло лихо гріха та розпусти

01.11.2013, 11:23
Українські баптисти молитимуться, щоби після асоціації з ЄС нас оминуло лихо гріха та розпусти - фото 1
Керівництво всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів висловлює тривогу, що після підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС на нашу державу посилиться впливу у питанні легалізації одностатевих шлюбів.

nesteruk-s.jpgКерівництво Всеукраїнського Союзу Церков Євангельських Християн-Баптистів висловлює тривогу, що після підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС на нашу державу посилиться впливу у питанні легалізації одностатевих шлюбів.

Аби Бог захистив наш народ від «свавілля гріха та розпусти», вони, відтак, закликали своїх одновірців провести один день у пості та молитві. Рекомендований період - з 1 по 3 листопада.

Про це повідомляє сайт ВСЦ ЄХБ.

«Згідно з озвученими євроінтеграційними планами нашої держави заявлено про підписання Україною асоціації з Євросоюзом 28-29 листопада 2013 року. Дана асоціація передбачає посилення впливу на Україну в питанні легалізації одностатевих шлюбів та надання права таким людям на усиновлення, введення гендерного права, ювенальної юстиції та ін.», - йдеться у Заклику до молитви, підписаному головою ВСЦ ЄХБ В’ячеславом Нестеруком.

У зерненні зазначається, що представники ВСЦ ЄХБ у вересні провели засідання Ради, де висловили свою чітку позицію щодо можливого надання особливих прав для секс-меншин. На їхнє переконання, ці права «зруйнують засади духовності нашого суспільства та створять великі проблеми християнській спільноті України.

«Саме тому на засіданні Ради ВСЦ ЄХБ було прийняте рішення запропонувати усім церквам нашого братства мати молитву і піст перед політичними подіями кінця листопада 2013 року. Ми зі щирою молитвою звернемося до Бога, покладаючись на обітницю Біблії: “… Якщо кому з вас не вистачає мудрості, нехай просить від Бога, що всім дає просто, та не докоряє, і буде вона йому дана” (Як. 1:5)». - сказано в документі.

«Враховуючи викладене, закликаю Вашу церкву протягом одного дня в період з 4 по 6 жовтня та з 1 по 3 листопада долучитися до посту і молитви.

Моліться на богослужіннях, у сім’ях та кожен зокрема. Об’єднаємо нашу країну молитвою і будемо вірити, що Добрий Бог захистить наш народ від свавілля гріха та розпусти», - наголошує голова ВСЦ ЄХБ В’ячеслав Нестерук.