• Головна
  • Новини
  • УПЦ (МП) у Львові проведе Міжнародну науково-практичну конференцію з проблем сім’ї...

УПЦ (МП) у Львові проведе Міжнародну науково-практичну конференцію з проблем сім’ї

18.09.2013, 13:17
Тиждень захисту батьківства, материнства і сімейних цінностей у Львівській єпархії УПЦ розпочнеться Архиєрейською Літургією у храмі пророка Іллі у м. Трускавці 22 вересня о 10:00 год.

V  Ювілейна Міжнародна науково-практична конференція з проблем сім’ї та сімейного виховання «Сім’я – основа Церкви і Держави» відбудеться 22-24 вересня 2013 року у м. Львові. Проводить конференцію Відділ у справах сім’ї Львівської єпархії Української Православної Церкви спільно з Інформаційно-просвітницьким відділом Львівської єпархії УПЦ та Львівським національним медичним університетом імені Данила Галицького.

Тиждень захисту батьківства, материнства і сімейних цінностей у Львівській єпархії УПЦ розпочнеться Архиєрейською Літургією у храмі пророка Іллі у м. Трускавці 22 вересня о 10:00 год.

Пленарне засідання V Ювілейної Міжнародної науково-практичної конференції «Сім’я – основа Церкви і Держави»  відбудеться 23 вересня о 10:00 год. в актовій залі ЛНУ імені Данила Галицького. Відкриють його митрополит Вінницький і Барський Симеон, Голова Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї єпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеїмон, Керуючий Львівською єпархією єпископ Львівський і Галицький Філарет.

Учасники конференції матимуть можливість відвідати майстер-класи д.м.н. Антуана Лисеца (Хорватія), д.м.н., ігумена Анатолія (Берестова) (Росія), попрацювати на засіданні Круглого столу на тему : «Українське національне виховання: реалії, тенденції, перспективи».

Вперше у Львові, 24 вересня о 9:00 год. в рамках цієї конференції відбудеться Форум Всеукраїнського громадського об’єднання «Союз православних жінок». В роботі Форуму візьмуть участь голови обласних та міських осередків об’єднання.

Під час конференції буде проходити Всеукраїнська пересувна фотовиставка журналу «Самарянка» «Сім’я: формула любові» - проект-переможець конкурсу «Православна ініціатива».

В УПЦ (МП) запрошують усіх, хто обстоює традиційні сімейні цінності та бажає ознайомитись з останніми науковими доробками та громадськими ініціативами у цій сфері, взяти участь у роботі конференції.