• Головна
  • Новини
  • Священик УПЦ (МП ) на Луганщині пригрозив депутатам, якщо ті проголосують за права геїв...

Священик УПЦ (МП ) на Луганщині пригрозив депутатам, якщо ті проголосують за права геїв

10.09.2013, 11:29
Священик УПЦ (МП ) на Луганщині пригрозив депутатам, якщо ті проголосують за права геїв - фото 1
Лідер фракції Партії регіонів у парламенті України , екс - губернатор Луганської області Олександр Єфремов вважає, що в ухваленні закону про захист прав сексуальних меншин немає нічого страшного. Священик УПЦ (МП) попередив про санкції.

Євремов.jpgЛідер фракції Партії регіонів у парламенті України , екс - губернатор Луганської області Олександр Єфремов вважає, що в ухваленні закону про захист прав сексуальних меншин немає нічого страшного. У той же час священик - місіонер , настоятель храму Йоакима і Анни Ровеньківської єпархії УПЦ (Луганська область) протоєрей Олександр Авдюгін обіцяє відлучити від церковних таїнств депутатів, які підтримають законопроек, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Лігу і Портал-кредо

"Коли я виніс це питання на розгляд фракції, більшість депутатів нашої фракції не готові сьогодні підтримати цей документ. Тому ми визначилися таким чином, що якщо він все одно буде виноситися в залу, значить, ми оголосимо голосування індивідуальне - як хто забажає проголосувати. Це не буде рішення фракції, це буде рішення кожного депутата - підтримувати чи не підтримувати цей закон", – заявив 4 вересня на брифінгу Олександр Єфремов.

У той же час він зазначив, що, на його думку, нічого страшного в цьому законопроекті немає, тому що мова йде тільки про недопущення трудової дискримінації, якої і так немає в Україні. До того ж, цей принцип, за його словами, закріплений в Основному законі країни – Конституції.

Ця заява політика викликала бурхливу дискусію в Луганську. Зокрема, відомий український священик – місіонер , настоятель храму-каплиці Йоакима і Анни Ровеньківської єпархії УПЦ (МП) Олександр Авдюгін висловився проти прийняття цього закону в досить різкій формі. «Ті, хто проголосує за закон, який визнає содомію природним станом, конкретно в моєму приході не будуть допущені до будь-якого таїнства. Як і "велегласно" імена цих захисників задньопрохідних отворів будуть обов'язково озвучені. Голосів вони від православних не отримають», – написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.