УГКЦ проведе тренінг для наставників дітей-сиріт

10.07.2013, 10:15
До участі запрошують осіб, які бажають присвячувати свій час, знання та сили спілкуванню з сиротами і хоче стати для них наставником.

Представники Комісії УГКЦ у справах родини. 16–21 липня проведуть 4-денний тренінг із наставництва для дітей-сиріт. До участі запрошують осіб, які бажають присвячувати свій час, знання та сили спілкуванню з сиротами і хоче стати для них наставником.

Учасників ознайомлять з особливостями розвитку дітей, що перебувають у закладах державної опіки.

Як зазначають у Департаменті інформації УГКЦ, суть наставництва полягає в тому, що доросла людина регулярно зустрічається з сиротою, спілкується та допомагає. Так у дитини з’являється друг, близька людина, якій можна довіряти, до якої можна звертатися за порадою та підтримкою.

Як показує досвід, наголошують у Комісії УГКЦ у справах родини, стосунки з наставником дуже цінні для дитини, позитивно впливають на неї та допомагають приготуватися до самостійного життя поза інтернатом. Щоби стати наставником не потрібно ніяких особливих навиків - лише треба вміти слухати, мати бажання турбуватися та передавати свій досвід і знання.

За інформацією звертайтеся за тел.: (032) 261 04 11; 068 502 01 62; 067 35 75 625, ел. адреса: [email protected]