• Головна
  • Новини
  • Мусульманки Харкова проти законів, що підтримують секс-меншин...

Мусульманки Харкова проти законів, що підтримують секс-меншин

13.06.2013, 12:44
Питання протидії аморальності, зокрема таким її проявам, як гей-паради в Україні, 8 червня привернуло увагу учасниць жіночого клубу ІКЦ «Аль-Манар» (м. Харків ), що входить до ВАГО «Альраїд».

Питання протидії аморальності, зокрема таким її проявам, як гей-паради в Україні, 8 червня привернуло увагу учасниць жіночого клубу ІКЦ «Аль-Манар» (м. Харків ), що входить до ВАГО «Альраїд». Як іформує сайт Іслам в Україні, мусульманки зібралися з метою обговорення зазначеної теми під час першого засідання новоствореного диспут-клубу.

«Ми не повинні дозволити, щоб в українському законодавстві закріпився закон, який підтримує секс-меншини. Тому, що це підґрунтя для виникнення гомосексуальної ідеології, з якої все й розпочинається: гей-паради, одностатеві шлюби, усиновлення гомосексуалістами дітей...», — підкреслили учасники диспуту.

У процесі обговорення розглянуто найбільш небезпечні наслідки подібних проявів «прав секс-меншин» і їх вплив на розвиток суспільства і виховання молоді. Активістки формулювали свої пропозиції щодо шляхів протистояння аморальності, обмінювалися своїми думками й ідеями.

За підсумками дискусії прийнято рішення активно пропагувати в суспільстві ідею традиційних сімейних цінностей, організовувати різноманітні заходи, акції і мітинги, а також забезпечувати співпрацю з іншими релігійними і громадськими організаціями у вирішення зазначеного питання.

На завершення диспуту члени клубу згадали про західний досвід проведення гей-парадів.

Пропагуючи абсолютно нове і протилежне розуміння прав людини, представники влади європейських країн сприяють розповсюдженню розпусти. І все маскується під виглядом толерантності, яка у цьому контексті здійснює заміну справжнього захисту людини, який забезпечив кожному творінню Всевишній Аллаг і який існував протягом усієї історії.