• Головна
  • Новини
  • Глава УГКЦ засудив спроби знівелювати цінність сім’ї та наголосив на небезпеці гомосексуалізму...

Глава УГКЦ засудив спроби знівелювати цінність сім’ї та наголосив на небезпеці гомосексуалізму

21.05.2013, 09:24
Глава УГКЦ засудив спроби знівелювати цінність сім’ї та наголосив на небезпеці гомосексуалізму - фото 1
На переконання Предстоятеля УГКЦ, турбота про християнські сім’ї і захист родинних вартостей є сьогодні особливо важливими. Адже у світі чиняться спроби знівелювати цінність сім’ї та викривити правду про неї.

Shevchuk-Svyatoslav.jpgГлава УГКЦ поручив душпастирям в неділю, 19 або 26 травня, зачитати у парафіях його Заклик до до молитви за українські родини та спільно з вірними прочитати молитву Митрополита Андрея та «Отче наш» і «Богородице Діво» в наміренні українських родин.

«Пам’ятаючи, що нема християнського життя, нема міцної християнської родини без молитви, закликаю всю Церкву об’єднатися в ревній молитві до Господа про Боже благословення і опіку для української сім’ї та родини», – йдеться у зверненні Патріарха Святослава, яке поширив Департамент інформації УГКЦ.

З огляду на те, що третій рік поспіль УГКЦ з ініціативи Комісії у справах родини долучилася до проведення в Україні Тижня подружжя – міжнародного руху, який спрямований на поширення в суспільстві сімейних цінностей, Предстоятель Церкви заохочує душпастирів, прородинні організації та сім’ї і надалі докладати всіх зусиль задля підтримки традиційних родинних цінностей, базованих на Божому Об’явленні та науці Христової Церкви.

На переконання Предстоятеля УГКЦ, турбота про християнські сім’ї і захист родинних вартостей є сьогодні особливо важливими. Адже у світі чиняться спроби знівелювати цінність сім’ї та викривити правду про неї.

«Певні групи намагаються за допомогою різноманітних технологій переконати суспільство приймати або принаймні закривати очі на небезпеку, яку несуть із собою гомосексуальні зв’язки, котрі вдають і пародіюють "священні подружні вузли", а насправді є відвертим запереченням Божого задуму щодо сім’ї та родини», – зауважує він.

Як пише у своєму Заклику Глава Церкви,  гріх не можна ані толерувати, ані пропагувати за посередництвом різних «парадів», поширення аморальності в ЗМІ чи впровадження хибних теорій у навчально-виховний процес. Тому всі відповідальні за майбутнє нашої країни, особливо наших дітей, мусять пам’ятати про свою важку відповідальність за це перед Богом і народом.