В УГКЦ розпочався Тиждень подружжя

15.05.2013, 10:56
Святкування розпочалося із Дня матері і триватиме до 19 травня», - про це сказав о. Богдан Тимчишин, голова Комісії УГКЦ у справах родини.

«Цього року вже втретє УГКЦ долучається до проведення в Україні Тижня подружжя. Як відомо, Тиждень подружжя – це міжнародний рух, який спрямований на поширення в суспільстві сімейних цінностей. Святкування розпочалося із Дня матері і триватиме до 19 травня», - про це сказав о. Богдан Тимчишин, голова Комісії УГКЦ у справах родини.

Комісія у справах родини УГКЦ розробила пропозиції щодо проведення Тижня родини в парафіях. Протягом цього часу рекомендується парафіяльним священикам та представникам прородинних організацій, а також сім’ям провести різні святкові заходи. Це, зокрема, Молебні до Пресвятої Богородиці, виголошення проповідей на родинну тематику, показ фільмів, тематичні лекції чи семінари, тобто провести такі заходи, які звертатимуть увагу вірних та громадськості на важливість подружжя і родини для Церкви і суспільства, на зміцненні традиційних сімейних цінностей.

Детальніше про пропозиції Комісії УГКЦ у справах родини щодо проведення Тижня подружжя у парафіях можна ознайомитися за цим посиланням: http://rodyna.ugcc.org.ua/?p=688, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.