На луганських дорогах з ДТП боролися священнослужителі

04.04.2013, 13:40
На луганських дорогах з ДТП боролися священнослужителі - фото 1
У Луганську з метою попередження аварійності на дорогах пройшла акція «Збережемо життя - зробимо дорожній рух безпечним!» за участю студентів Вищого професійного училища 47 і представників Православної Церкви.

08_0404_08_h.jpgУ Луганську з метою попередження аварійності на дорогах пройшла акція «Збережемо життя - зробимо дорожній рух безпечним!» за участю студентів Вищого професійного училища 47 і представників Православної Церкви.

Про це «Луганськ.Коментарі» повідомила прес-служба ВДАІ Луганська.

У рамках заходу священнослужителі окропили святою водою місця концентрацій ДТП на дорогах. Інспектора ДАІ впевнені - тепер число ДТП обов'язково зменшиться.

Буквально за кілька хвилин до Богослужіння на пішохідному переході в районі ВНУ ім. В. Даля сталася аварія. Водії вважають це місце небезпечним. Виправити становище сподіваються священики. Вони окропили небезпечна ділянка святою водою та благословили його.

«Ми благословили ці ділянки, провели освячення, закликали благословення Боже. І, звичайно, крім нашої участі, ДАІ і Церкви, хотілося щоб, і жителі міста, і учасники руху водії задумалися, звернули особливу увагу на необхідність дотримання Правил дорожнього руху », - підкреслив протоієрей Володимир.

Як зазначили в ДАІ, в Луганську налічується 28 місць концентрації ДТП, де постійно трапляються аварії. Всі вони на обліку в Державтоінспекції. Щоб знизити аварійність на таких ділянках доріг, на цих місцях встановлюють додаткові світлофори і дорожні знаки.