• Головна
  • Новини
  • Представники УГКЦ візьмуть участь у Східноєвропейському саміті священнослужителів "Захисти сироту - зміни майбутнє"...

Представники УГКЦ візьмуть участь у Східноєвропейському саміті священнослужителів "Захисти сироту - зміни майбутнє"

10.01.2013, 14:29
Представники УГКЦ візьмуть участь у Східноєвропейському саміті священнослужителів "Захисти сироту - зміни майбутнє" - фото 1
На Східноєвропейському саміті священнослужителів "Захисти сироту - зміни майбутнє", який відбудеться з 6 по 7 лютого в Києві, візьмуть участь священнослужителі Української Греко-Католицької Церкви.

Нагірняк.jpgНа Східноєвропейському саміті священнослужителів "Захисти сироту - зміни майбутнє", який відбудеться з 6 по 7 лютого  в приміщенні Президент-Готелю у Києві, візьмуть участь священнослужителі Української Греко-Католицької Церкви.

Зокрема, у ролі спікера виступить керівник Відділу соціальних питань Патріархії УГКЦ та заступник Голови Громадської ради при МОЗ з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков та релігійних організацій священник Андрій Нагірняк.

Програма Саміту "Захисти сироту - зміни майбутнє" складатиметься з пленарних сесій та практичних семінарів. На пленарних сесіях будуть розкриті теми, такі як «Разом - заради дітей», «Церква, що змінює суспільство», «Занадто малі, щоб не помітити», «Країна та світ без сиріт» та інші. Крім виступів спікерів у кожній пленарної сесії пройде панельна дискусія. Семінари будуть сфокусовані на конкретних ідеях, проблемах і викликах. Тут представлять кращі програми, проекти та стратегії щодо вирішення проблеми сирітства.